astro view la plak?

giler membazir kalau beli astro view neh. aku pun bukannya selalu tengok pun rancangan2 tv kat dalam tuh. balik2 bila tengok astro mesti nak menekan remote je kejer nak cari channel mana yg best. so mana la ader masa nak belek2 magazine hampeh neh kan. jangan beli wei. astro dah cukup untong dah! hahahaahahaha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “astro view la plak?

  1. astro memang boring. ^_^ Thanks for dropping by, btw.

    Reply

  2. izzat : hehehehheh mari kita pulaukan magazine neh. heheheh 🙂

    Reply

  3. jangan beli!!! membazir…aku selalu biarkan je dalam plastik tu…pastu cukup bulan aku buang.

    Reply

  4. fadh : hehehheeh jgn beli!

    Reply

  5. 🙂 Dah tukar header eh? Anyways, I concur with you la. It is truly membazir if you langgan astro but you dont really watch it. It is enough with TV1, TV2, TV3, NTV7, Channel 8 and 9 kan..?

    Tell you the truth, I dont have astro at home. I prefer watching DVD.. ehehe

    Reply

  6. Its about time lah kan, buang $ jer, but at least kat new publication nie ada jugak masuk schedule frm Ria and other malay channel, yg keluaran lepas2 ada 2 version tau, yg ambik package program2 chinese tu cover lain and schedule for malay channel takde langsung, at first terkejut jugak, nak e mail to complain, tapi malas nak mengayat, haha, so, di biar terus, memang dasar semangat “tak apa” sangat kan, hahaha…

    Reply

  7. laman : tu la pasal. dia dah maik naik lemak la astro neh kan. heheehehehe 🙂

    Reply

  8. huhuhu kat umah sy tak beli astropun…jadinya sy tak tau laaa apa itu af dan sewaktu dgnnya kunonya sy ni kan?

    Reply

  9. nuriman : saya ada astro pun tak tengok semua tu. hehehehehe 🙂

    Reply

  10. Astroview lama boleh buat bakul!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge