Aquaria KLCC MATTA Fair 2008 Promotion !

hehe dah lama la plak tak pergi aquaria klcc neh kan

sekarang neh ada promotion via matta fair weekend ni

cam best adjer kan. hehe

last sekali aku pergi klcc masa treasure hunt dia hari tuh lah

tuh pun tak sempat meronda sangat sebab sibuk menjawab soalan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Aquaria KLCC MATTA Fair 2008 Promotion !

  1. KNO san… and all,

    be careful, tadi kuar buletin utama 5 agencies ada masalah, bagi info pakej tak tepat, kenakan bayaran tambahan etc… in other words tipu… tapi let’s not make that stop the spirit of travelling… FOMCA dah take notice pun agencies tu semua…

    kawaii_desu’s last blog post..suatu hari di Alamanda…

    Reply

  2. Yahoooo site kita dah back online. Haru betul la berapa hari tak leh access blog…

    Reply

  3. kawaii : tapi aquaria klcc takkan tipu kot. diaorang so far tak lah menghampakan. hehe 🙄

    Reply

  4. shah : dah up kejap je semalam kan. hehe pastu down balik. sekarang hosted kat atlanta plak. hehe 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge