Apsal La Streamyx & Maxis Broadband Slow Cam Siput Malam Ni Ek ?

hampeh !

give up aku

streamyx dah la slow malam ni

pastu maxis broadband asyik disconnected adjer

sub-marina cable mana plak yang putus kali ni ek ?

come on la tmnet & maxis.

buckle-up la sket dowh !

double hampeh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

49 responses to “Apsal La Streamyx & Maxis Broadband Slow Cam Siput Malam Ni Ek ?

  1. tenet kat malaysia sume pon tenat.. mari pindah jepunzz… :up: :up:

    Reply

  2. celcom bodben pon lembab beb..
    bukan malam nie jer..
    dah berminggu2 dah nie..
    :mrgreen: :mrgreen:

    Reply

  3. Ni cabaran yang pengguna screamyx kena tanggung… Harap bersabar ye… pesanan dari pengkritik screamyx…

    Buy now, regret later…

    http://www.mohdlazim.com/2008/11/budak-terlebih-bijak.html

    Reply

  4. mcm tak adil kan..dah la bulanยฒ bayar bil same jek..tp service hampeh!!
    bila la broadband kt mesia ni nk laju..kesian tul kita ni..
    berbillion-billion sgt ke nk invest dlm bende ni??

    Reply

  5. td maxis broadband aku kena block sb xbyr..
    skang udah settle.. ๐Ÿ˜‰

    Reply

  6. nasib baik le aku pakai jaring broadband… laju jer….

    Reply

  7. saya punya, bukan setakat lembap, dalam hari ni je, dah 2 kali offline. x leh connect. berjam-jam. aduhai.. ni pun tetibe bleh gune. huhu ๐Ÿ˜ˆ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜›

    Reply

  8. Kat umah aku pun macam tu jugak! Dah berminggu macam ni! Kalau tak malam ko, siang ko! Tak menentu ! Hampeh tul! Nak kata tak komplen, dah komplen! Tetap camtu jugak!

    Reply

  9. Bro.. bukan maxis ngan celcom jer.. Umobile pun hampeh giler.. sib baik aku pinjam Umobile kwn aku test kat umah.. slow nak mampus.. mcmtu ke broadband??

    Celcom lagi satu, ituari aku balik kampung, line slow giler.. Kat kuching.. Apa nak jadi Malaysia nye broadband ni?? AKu rasa kabel sub-marine ngan tower celcom tu kena panah petir kot.. musim ujan.. tapi diaorg punya technician lambat la.. Aku dah jadi pobia wireless-wireless ni.. slow bangat sih!

    Reply

  10. minggu ni streamyx saya okey. minggu lepas. Subhanallah. Sawan dibuatnya. Pakai streamyx boleh dc banyak kali. Tak ke sawan nama dia.

    Reply

  11. senang citer.. semua lembaplah.. haish.. tensen tol ngan tenet ni…

    Reply

  12. giteewww larr fulakkks..

    Reply

  13. kat office ni pun tenet sangkot gaks… tak tau la pulak if its problem with streamyx or our server??? :confusedlot:

    Reply

  14. Aq pun skang nie da terasa kelembaannya tahap gaban. Nie bukan tahap slow ag kawan….semput + nazak dah….

    Reply

  15. dia suruh tido tu…..jgn dok online je :mrgreen:

    Reply

  16. betul
    tenet kadang dah xbetul
    slow je
    siot je

    Reply

  17. dakula : hehe tu la kan benci la camni. jepun jom ! haha ๐Ÿ˜•

    Reply

  18. samalah aku semalam. speed dia ….


    macam sial!

    Reply

  19. Intranet kat opis pun slow, ada glitch mana2 latuh

    Reply

  20. tau tak… the whole miri tak dapat connect to the internet pada tarikh nie. sistem down.. kelakar..

    Reply

  21. celcom broadband gak best….walaupun aku lambat bayar 2 bulan..ahaha ๐Ÿ˜›

    Reply

  22. menteil : la celcom broadband pun hampeh ke ek. baru ingat nak tukar from maxis. hehe tak jadi la. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  23. 19zim : hehe tu la kan bukan streamyx je hampeh. semua broaband provider hampeh la sekarang ni. grrrrrrrrrrr ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  24. carlffler : hehe tu la kan bayar bukannya sket dekat rm100 gak la sebulan. sekali service mcm sampah. haha ๐Ÿ˜ฎ

    Reply

  25. callister : hehe tu masalah lain takde kaitan dengan performance. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  26. shaxx : hehe jaring ok ke eh. ke ok laju sebab tak ramai yang pakai. hehe :mrgreen:

    Reply

  27. abdusfauzi : hehe tu la kan. geram la aku dengan semua broadband kat malaysia neh. dah tak broad la. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  28. myza : hehe tu la kan. dah la bayar maintain je tetiap bulan. service hampeh kan. haha :confusedlot:

    Reply

  29. onggon : hehe abe semua hampeh la. benci la mcm ni kan. haha . geram la camni. kalau broadband mruah takpe la kan. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  30. chika : hehe patutnya kena bagi diskaun tak payah bayar selama seminggu la camtu kan. haha ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  31. nikillas : hehe ko nyer pun lembap ke. bukan uni punya ke. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  32. en_me : hehe en_me punya digi speed ok ke idak. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  33. kawaii : hehe kat office surelah pakai jaring yang lembap hampeh tuh kan. haha ๐Ÿ™„

    Reply

  34. kampungboy : hehe semua satu malaysia dah nazak broadband ni ek. huhu :mrgreen:

    Reply

  35. kujie : hehe tido2 pun duit bayar gak kan tetiap bulan kat streamyx. haha ๐Ÿ™„

    Reply

  36. enchekcamera : hehe tu la kan. siput speed la broadband kat sini kan. hehe :mrgreen:

    Reply

  37. azwan : hehe tu la kan. geram aku. kalau bayar murah speed siput ok la gak kan. haha :mrgreen:

    Reply

  38. zaki : hehe kat opis ko sure pakai jaring kan. hehe slow gilos. haha ๐Ÿ™„

    Reply

  39. nono : hehe whole miri problem. perghhh serius tuh. hehe ๐Ÿ˜ฎ

    Reply

  40. esempoi : hehe celcom pun slow dowh. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  41. my office pakai streamyx la

    Reply

  42. kawaii : streamyx lagi la hampeh. hehe โžก

    Reply

  43. ntah ler… gua tak perasan la pulak… sebab kat rumah gua guna DIGI Broadband… kat opis ader leased line ngan Satelit VSAT… hehehe

    Reply

  44. cencurut : hehe wahhh satellite vsat eh. power tuh. hehe โ—

    Reply

  45. (lepas geram kt sini sat)
    siot!! maxis slow giler.. dh 2 3 minggu slow cenggini.. bil aku baru tertunggak sebulan.. takkan sbb bil kot.. hampeh.. slow cmni nk wat keje pn susah.. staff xbuat keje ka wei? huh~ bengang nih..

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : haha lepaskan jangan tak lepas. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  46. hari ini dlm sejarah….pada 17hb oktober 2009…jam 11.10pm…aku sedang menunggu hampir 1jam untuk men’download’ file 4.7mb…aku menggunaka streamyx pakej 1M…dan perkara yg sedang bermain di kepala ku adlh utk mintak rebat…carenye jgn online utk 2 minggu…pastu call streamyx service center dan kate modem rosak….

    Reply

    KNizam Reply:

    fird : hehe kesian plak kat ko. cuba lagi ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  47. x sesuai lx letak nme maxis.. letak (lowxis)! sdp sket..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge