Apsal Aku Rasa Macam Lagi Banyak Bloghopping Daripada Buat Buat Blog Entry Lately Ni Kan ?

haha aku pun x tahu

lately neh mcm dah tak banyak buat blog entry

banyak lagi buat bloghopping

jalan2 carik makan dan melepak2 kat blog orang lain. haha

ni semua penangan social blog lah ni. hehe

semua pasal facebook, twitter, rss reader lah kan

hehe lagi banyak aku agi comments kat blog orang lain daripada aku letak entry kat blog sendiri

giler ah nak menjahga 3+1 blog bukan senang dowh

hehe lambat update sket surelah ramai yang hantar soalan cepu emas kan. haha

bz dowh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 responses to “Apsal Aku Rasa Macam Lagi Banyak Bloghopping Daripada Buat Buat Blog Entry Lately Ni Kan ?

  1. haha. satu blog pun kadang2 susah nak maintain.

    aku bloghoping sekali sekala tapi banyak2 terus. haha. kadnag2 thru blogcatalog. banyak kawan2 kat situ beb!

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : hehe tuh la kan. aku dah ada 4 blog la plak. ahaks 🙂

    Reply

  2. Rezeki tu kawan…kang kalau dah sunyi meneyesal xsah plak….trima ajala…kawan. Untung lebih boleh payung nnt

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : hehe tuh la kan. best plak rasanya bloghopping. hehe 🙂

    Reply

  3. nah cepumasnya:

    aku ada plan nak pi jalan2 kat melaka, tapi kalau boleh takde le semata2 nak pi makan seafood je kan. biar le value for money, all inclusive, optimal cost. senang kira, time ko kenduri la, jimat travelling cost aku. so, bila nak nikah?

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : la punya la banyak tempat kat melaka. haha x sabar2 siot korang. nantilah aku buat press conf. haha 🙂

    Reply

  4. hehehe… sekali sekala bloghopping apa salahnya kan.. bukan selalu pun.. tapi walaupun selalu bloghopping tapi entry tetap mantap..!! kira lebih dari satu la entry la satu hari.. hehehehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : hehe masalahnyer mcm dah ketagih nak bloghop plak. dengan rss reader google lagi. haha 🙂

    Reply

  5. huhu.. harap2 blog aku tergolong diantara blog yg bro lepak 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : hehe memang salah satu pun. hehe 🙂

    Reply

  6. ok jugak tu…
    leh carik trafik..

    sebenarnya lebih kurang la kita.. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    menteil : hehe ko pun kena jugak sindrome suka bloghop ni eh. hehe 🙂

    Reply

  7. Biasalah kadang2 aku pun selalu bloghopping gak nie..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : aku dah terbiasa dengan bloghopping secara banyaknyer. hehe 🙂

    Reply

  8. sekali skala jalan2 ape salahnye…
    ko kan suke jalan2 nih…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe tuh la kan. aku pun suka gak jalan2 cuti2 ke blog orang lain ni. hehe 🙂

    Reply

  9. cam aku kata..ko penting untuk industri blog malaysia…takde ko..takde sape nak comment blog org..takde org nk promo blog org lain !

    Reply

    budeen Reply:

    ok aku pun nak komen sini bagi melaksanakan tggjwb memajukan industri blog tempatan..
    haiiyaakk!!

    Reply

    |1f34|-|1r3 Reply:

    huih…nak gak menyempit kat komen aku niii..hehe

    Reply

    budeen Reply:

    tumpang kotak ko ni best sikit… malas nak buat kotak baru…
    eh! masuk belakang sikit.. sempitlah.. hehehe

    Reply

    |1f34|-|1r3 Reply:

    mana bleh…ni port aku…lelaki takleh tumpang..awek cun nak menyempit sini takpe… muakakkakkaa

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : haha sungguh cikapot la. hehe 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : haha situ jugak ko nak menyemak ek. hehe 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : haha tuh la kan. hehe 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : haha lawak la plak ko ni. hehe 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : hehe ye ke. ni yang membuatkan aku semangat nak keluarkan top 50+2 blog yang aku suka lagi ni. hehe 🙂

    Reply

  10. eh… sama ler kite. i pun rasanya jarang ber blog untuk blog sendiri, banyak blog hopping, twitter, fb etc plak 😉

    Reply

    KNizam Reply:

    kue : hehe tu la kan. selalu melawat je sekarang ni. hehe 🙂

    Reply

  11. aku pon kadang2 leka blog-hopping.
    seronok beb!
    sampai rumah sendiri tak ter-update.

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : tuh la kan. kadang2 sampai rumah sendiri terbiar mcm ko. hehe 🙂

    Reply

  12. Bloghopping adalah surfing kan?eheh banyak sangat ‘terms’

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : yep samalah mcm surfing je sebenarnya kan. hehe 🙂

    Reply

  13. aku pon same.. dah lama tak update blog sndiri..
    asyik jalan2 g rumah org je.. rumah sendiri dah mcm hotel,
    masuk kejap pastu kuar.. huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : hehe ada jugak kaki bloghop ek. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge