Apsal Akismet Aku Asyik Nak Spam Orang Nyer Comments Ni Eh ?

aku perasan kan lately neh akismet aku dah makin efficient

dah in fact, terlampau efficient lah

kadang2 sampai jadikan spam a few bloggers yang bagi comments

sudahnyer aku sendiri kena secara manual demark as spam

giler ah kalau dalam sehari ada 50 comments nak check mana satu yang tak spam

susah la camni kan

korang nyer akismet camtu gak ke ?

kadang2 tuh aku tengok dah banyak kali aku demarked a few comments yg masuk spam

tapi still masuk gak spam

aku confuse la.

aku tak cukup geek ke nak memahami akismet functionality. haha 👿

sapa2 ada solution ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 responses to “Apsal Akismet Aku Asyik Nak Spam Orang Nyer Comments Ni Eh ?

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.