Aprikot Masak Ranum, Rasa Dah Lebih Kurang Je Ngan Peach, Semuanya di Rana Market

Live Update: 10 Jul ’10, 1.46pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

demam2 ni makin berselera plak nak makan kan
singgah ke rana market jap nak shopping buah
nampak buat aprikot masak ranum ni
aku cuba kat kedai tadi. rasa lebih kurang mcm peach adjer
tapi lagi sedap la kan, beli 20 terus haha parti aprikot gitew
cantik tone kaler aprikot ni kan, dipetik di dusun di hunza
hai bila lah aku nak singgah ke hunza valley ni eh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.