Apple WWDC 2010 = Engineered Glass + Retina Display + Stainless Steel Band + Apple A4 Processor + Gyro/Accelerometer + Camera/LED + Mic/Speaker + Multi-Touch = iPhone 4 by Apple.com !

tu dia mcm biasa blog ni akan dihiasi dengan tajuk posting panjang berjela

sakit tengkuk la korang nak membacanya kan. hehe 🙂

apa2 pun aku mmg dah jatuh chenta la ngan iPhone 4 ni

nampak lagi lawa. lagi nipis. lagi cool. lagi dan lagi dan lagi… semualah!

mmg sebijik yang leaked kat gizmodo dulu la kan.

masalahnyer price je ni and availability !

lagi satu masalah battery ni. haha dah makin banyak apps, notification, now ngan 3G call lagi

pastu siap ngan HD video lagi. nampaknya kena charge 3X sehari la mcm ni kan. haha

mcm BB tu seminggu sekali pun xpe charge sebab apps dia, ishhh malas nak ckp la kan. muhahahaa

paling cool sebab ada HD video ngan MasaMuka or lebih dikenali sebagai FaceTime. haha

giler cool pakai WiFi buat video call. bye2 charges yg mahal oleh Maxis3G ya !

aku bet bila dah sampai msia surelah riban2 harga dia kan.

– – – – – – – – – –

cakap banyak pun tarak guna. click sini nak tahu lebih lanjut !

lagi gambar yang banyak & cun pasal iPhone 4 kat official website apple

p/s – errrr ada lagi ke still pakai BB mcm screwboy, matnad & ekidenrunner eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Apple WWDC 2010 = Engineered Glass + Retina Display + Stainless Steel Band + Apple A4 Processor + Gyro/Accelerometer + Camera/LED + Mic/Speaker + Multi-Touch = iPhone 4 by Apple.com !

  1. Pingback: iPhone 4 – gadget terbaru yang mengiurkan | Denaihati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.