Apple WWDC 2010 = Engineered Glass + Retina Display + Stainless Steel Band + Apple A4 Processor + Gyro/Accelerometer + Camera/LED + Mic/Speaker + Multi-Touch = iPhone 4 by Apple.com !

tu dia mcm biasa blog ni akan dihiasi dengan tajuk posting panjang berjela

sakit tengkuk la korang nak membacanya kan. hehe 🙂

apa2 pun aku mmg dah jatuh chenta la ngan iPhone 4 ni

nampak lagi lawa. lagi nipis. lagi cool. lagi dan lagi dan lagi… semualah!

mmg sebijik yang leaked kat gizmodo dulu la kan.

masalahnyer price je ni and availability !

lagi satu masalah battery ni. haha dah makin banyak apps, notification, now ngan 3G call lagi

pastu siap ngan HD video lagi. nampaknya kena charge 3X sehari la mcm ni kan. haha

mcm BB tu seminggu sekali pun xpe charge sebab apps dia, ishhh malas nak ckp la kan. muhahahaa

paling cool sebab ada HD video ngan MasaMuka or lebih dikenali sebagai FaceTime. haha

giler cool pakai WiFi buat video call. bye2 charges yg mahal oleh Maxis3G ya !

aku bet bila dah sampai msia surelah riban2 harga dia kan.

– – – – – – – – – –

cakap banyak pun tarak guna. click sini nak tahu lebih lanjut !

lagi gambar yang banyak & cun pasal iPhone 4 kat official website apple

p/s – errrr ada lagi ke still pakai BB mcm screwboy, matnad & ekidenrunner eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Apple WWDC 2010 = Engineered Glass + Retina Display + Stainless Steel Band + Apple A4 Processor + Gyro/Accelerometer + Camera/LED + Mic/Speaker + Multi-Touch = iPhone 4 by Apple.com !

  1. harga dia confirm diluar bajet aku.. tapo best la layan engadget punya live update td.. hoho terima kasih sebab bagi link

    Reply

    KNizam Reply:

    topo : engadget terbaek ah malam tadi hehe 🙂

    Reply

  2. 300 bucks at current rate, baru rm960.

    BB 9700 is still a BOLD choice. read it here, Bold 2 Review @ The Star

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : haha sampai msia riban2 la maxis sapu. no need bb review anymore. gua dah tak pandang dah phone lain. bb gua bagi gardener je muhahahhaaha

    Reply

  3. lupa nak add.

    selamba dah strike out prez cluBB! hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : haha timing nak strike kena la cun kan. muhahahahaha

    Reply

  4. Kejam ahh KNO. Pressure Mpro sebegitu rupa.

    Reply

    KNizam Reply:

    ekidenrunner : muhahahha timing nak strike tu kena cun tau. hehe 🙂

    Reply

  5. Pingback: iPhone 4 – gadget terbaru yang mengiurkan | Denaihati

  6. memang cun tapi harga pun sangat la cun

    Reply

  7. harap2 maxis boleh buat swap-a-deal 3GS ke iPhone 4!
    Yeayyy!

    Reply

    KNizam Reply:

    hydir : aku rasa maxis x cukop murah hati nak buat mcm tu kot. hehe 🙂

    Reply

  8. knizam ni memang nampak gaya terbeli lah jugak iphone 4 nanti

    Reply

    KNizam Reply:

    ariff : mmg confirm punya. dah x sabar2 ni. rasa mcm nak fly ke san fransisco je ni. hehe 😉

    Reply

  9. Harga tu murah aje, tapi bila dah sampai Malaysia …. mahal nak mampus. Macam pakej sekarang lah. $99 = RM2K???

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : tu la kan. geram siotttttt cekik duit la depa ni hehe 🙂

    Reply

  10. 3gs tolak kat aku wei heheh

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : berapa hang mau. haha 🙂

    Reply

  11. meh sini 3gs.. Haha

    Reply

    KNizam Reply:

    azfarul : wahhh ramai la plak yg nak. kena tender ni hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.