Apple Movie Trailer Theatre Presents – The 81st Academy Awards, Motion Picture of the Year Nominees !

sekarang neh memang dah masuk musim awards la kan

nest week ada grammy awards and then lepas tuh ada academy awards or oscar 2009

dah masuk ke tahun 81 eh academy awards neh. memang lama dah !

kalau korang nak tengok calon2 untuk best motion picture award boleh click sini


or click kat image atas tuh !

one thing yang aku suka pasal academy awards neh

bila ada movie2 yang tercalon mesti movie2 yang baru je kan. hehe

ada antara movie2 tuh mmg aku or korang tak pernah dengar pun

hehe tapi memang cool la movie yang tercalon

memang berquality !

…. and the oscar goes to…….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Apple Movie Trailer Theatre Presents – The 81st Academy Awards, Motion Picture of the Year Nominees !

  1. aduh. muvi faveret aku xde la T_T

    btw. muvi yg tercalon tu buleh tahanla (pujina xikhlas. haha)

    Reply

  2. slumdog millionaire tu best ke ha?
    rs cam nak tgk tp malas haha

    Reply

  3. bile ek?
    malas plak nk gugel pasal nih… 😀

    harap2 la heath ledger menang, walaupun dah lama mati…
    terkesima wooo tgk performance die dlm dark knight…

    Reply

  4. alone : hehe movie tuh cam best je kan. ehhe 🙂

    Reply

  5. adila : hehe lom tengok lar so takleh bagi comment sangat ok. hehe 🙂

    Reply

  6. spatt : hehe nanti saya google balik ok. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge