Apa Nama Pokok Purple Ni Eh? | My Own Garden, Islamabad, Pakistan

Live Update: 31 Oct ’11, 12.09am PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

siapa tahu nama pokok warna purple ni eh ? lawa plak
aku ternampak masa nak snap pokok cili padi ngan marigold
rasanya nama dia clover kot. entah betul entah kan tidak kan
tapi pokok ni pun ikut suasana autumn gak ni tukar colour tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Apa Nama Pokok Purple Ni Eh? | My Own Garden, Islamabad, Pakistan

  1. layan gambar2 kat your blog, pakistan ni cantikkan, tapi kenapa tak ramai pelancong nak ke sana?

    pokok purple tu pokok butterfly

    Reply

    KNizam Reply:

    zany : sebab kat sini security x menentu ya. kadang2 ada bom

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge