apa nak jadi ngan wordpress neh?

tetiba tukau bahasa la plaks. ahaks 🙂

pening kepala aku kejap. nyusahkan tol la!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “apa nak jadi ngan wordpress neh?

  1. haaa…tak sanggup rasanya saya nak paparkan banyak-banyak cam ni. Tapi tak apalah, belajar dari kesilapan kan wordpress?

    Reply

  2. bayan : saya mengalami trauma blogging disebabkan kecelaruan bahasa ini. ahahahhahaa 🙂

    Reply

  3. Tak lah, ini disebabkan oleh, penterjemahan WordPress dibuat ikut main suka sahaja….

    Feed RSS sepatutnya Suapan RSS.

    Feed-feed sindiketan sepatutnya Sindikasi Suapan-suapan..

    Bukan salah WordPress sebenarnya…

    Reply

  4. hmm…wordpress bertukar tanpa amaran. itu yang buat semua terkujat.

    Reply

  5. doc ubie : hehehehe nyusahkan je la semalam. hehehehe

    aishah : tu la pasal kan 🙂

    Reply

  6. hmm..satu isu yang hangat ni..hehe..hampir semua pengguna wordpress membuat review berkaitan kecelaruan ini..hehehe..lain kali nak buat ape2 2 wat la notis..nak wat surprise pun xkne tempat..aku tengok semua yg wat review mcm xbrape suka..aku bukan xsuka..tapi melihat bahasa yang digunakan lucu je..hehehe..lain kali nak translate gne la kamus dewan edisi terbaru…hehehehehe 😉

    Reply

  7. haaa.. tau masak pon kepale ko! seb baik aku atas domain aku sendiri

    Reply

  8. avataraang : heheheh tu la pasal kan. nyusahkan sket nak blog je . hehehehehe 🙂

    ed : jeles ar ngan ko yg ader domain tuh. hahahahaha 🙂

    Reply

  9. ahahahah lawaknya…
    da la bau semalam do cakap psal perosak bahasa…

    Reply

  10. kawaii : tu la pasal

    Reply

  11. seriously ker? or is it a joke?

    nasib baik gue guna blogspot

    Reply

  12. kelakar gile interface korg.

    nizam: ill be glad to help you set your own domain tp nanti ko no longer no 13 dlm malay list kt wp. hehe

    Reply

  13. aini : ini betul2 la. bukan cobaan! hahahahahaha 🙂

    ed : tu la pasal. havoc dowh semalam. aisey jatuh la top 20 aku nanti. hehehhe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge