Apa Ke Hal Nyer Guna Teleconversation Zaman 3G Neh Eh ?

semalam ke bila ntah

aku tengok buletin utama

walaupun aku benci buletin utama. hehe

aku tertengok (tertengok ok) bahagian sukan

penyampai tv (betul ke ni eh ?) tengah borak ngan pelumba basikal negara kat australia

aku musykil

apsal dalam zaman moden giler neh

masih ada lagi siaran berita pakai teleconversation

pastu terpampang gambar static pelumba negara kat tv

hampes ke hapa eh ?

zaman moden neh kan ke ada ym semua tuh

guna la kan… huhu

bagi la something called video conversation secara live

oklah kalau tak nak live buat la delay telecast ke hapa ke kan

tapi tak payahlah asyik pakai teleconversation and then tunjuk gambar je

takkan la kat ostolia tuh takde internet kan

ke memang takde ?

haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Apa Ke Hal Nyer Guna Teleconversation Zaman 3G Neh Eh ?

  1. btol tuh..aku setuju beb..aku tak paham kenapa kena wat camtuh ! takkan la takleh guna webcam bodo kat sana…haiyaaa..3G pon ada….

    Reply

  2. penyampai berita kot lebih sodap didengar.. 😀

    Reply

  3. iyolah..kenapa begitu ortodoks sekali…ahahahah:$: :$:

    Reply

  4. life4hire : hehe tuh la kan. dalam zaman canggih neh masih ada style calling gitu. haha 🙂

    Reply

  5. menteil : heheheehehehe 🙂

    Reply

  6. lydia : hehe tuh la kan. zaman dah berubah. depa masih di takuk lama. hehe 🙂

    Reply

  7. hahaha.
    kelako tul.
    aku rase teleconversation is proven stable and reliable compare video-call.

    pcuserz coretan terakhir…Geng The Movie Feat Upin & Ipin

    Reply

  8. sbnrnye…..
    cyclist tu x dibenarkan dipapar masuk tv sbb pakaiannye terlalu ketat sehingga menjolok mata sesiapa yang melihatnya 😕 … wakakakakakaka

    /me tgh imagine knizam pakai tight

    Reply

  9. pcu : ala kan boleh buat delay telecast. record la dulu kan. hehe 🙂

    Reply

  10. moxs : haha banyak la ko… haha 🙂

    Reply

  11. hoho…kalo leh wat video conversation kan best..baru ada feel..huhu

    ala..tgk awani r best..huu

    Reply

  12. izzat : tuh la kan. patutntya semua dah ada live coverage je sekarang neh. ehe 🙂

    Reply

  13. Gua rasa la… diorang tak reti guna benda 3G nih… depa skolah pon tak abis… hahaha

    Reply

  14. cencurut : tuh la kan. haha 🙂

    Reply

  15. megat : ala pakai ym je or im. kan lagi jimat. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge