Apa Ke Hal Bangang Sangat Maxis Broadband + USB Modem + Customer Service Ni Eh ?

apa ke hal lately neh broadband hampeh sangat eh ?

semua sama je aku tengok

streamyx pun lebey kurang je

ada mana2 submarine cable putus ke hapa ?

broadband speed lately cukop menghampakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 responses to “Apa Ke Hal Bangang Sangat Maxis Broadband + USB Modem + Customer Service Ni Eh ?

  1. malaysia punya ISP memang mengecewakan. Kalau nak bandingkan dengan Russia, memang xsetanding langsung.

    Reply

    Selinap Reply:

    Patut la spamming banyak datang dari tempat tu.

    Reply

    KNizam Reply:

    selinap : hehe ye ke ni eh ? hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    ariff : rusia berapa speed dload eh ?

    Reply

    ariff Reply:

    tengok isp la. macam kat hostel aku ni ade internet laju. dulu kalau setakat 1-2mbps download kat rs memang no problem. tapi mahal la. memang saje kasi mahal2 sebab foreigners ade duit. padahal kat luar memang murah.

    sekarang guna wimax. ade la dapat 500kbps average. rasanya boleh lagi laju sebab hostel aku memang kat tepi hutan, signal x kuat kat sini

    Reply

    KNizam Reply:

    ariff : perghhhh tepi hutan pun dah laju ek. belum dalam bandar lagi tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. nak buat mcm mana….komplen pun mcm siram air di daun keladi

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : tu la kan. makan duit je diaorang tau. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. “kabel submarine putus?”
    takkan alasan yang sama setiap kali.
    carik la alasan yang lagi baik.
    hahahah
    ps.: so far aku pakai celcom BB. ok lagi.

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : alasan buduh la kalu camtuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. sabor je la…pasni mesti keluar alasan tak masuk akal dorang tu..haih, bila nak maju la BB kat malaysia ni..

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : tuh la kan. diaorang hengat kita neh buduh ke hapa. bengang aku kejap. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. memang kena sabar tahap gaban kalau guna broadband…..

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : masalahnyer kalau charge rm20 berbaloi la jugak. ini charge nak dekat rm100 tapi service mcm sampah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. Memang teruk amat broadband sekarang ni..
    Streamyx pun lembab..
    nak download anime One Piece pun susah

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : aku tak kesah kalau bayar rm20 ke. ini bayar sampai rm80 tapi service mcm sampah sarap bertaburan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. hehe..sabar jer la beb…nak wat camana…aku dah lebam dah ni !

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : hehe ko sampai2 lebam ngan bband sampah ni eh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. pakcik pnh guna celcom broadband.. pakcik jugak dah pakai streamyx.. celcom agak selalu bermasalah.. streamyx kurang masalahnye….

    Reply

    KNizam Reply:

    uncleg : semua bermasalah la. benci betul. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. erm…nasib la labu…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe tuh la kan. yang jadi mangsa kita yang bayar bulan2 ni lah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. Semua jenis ISP dah pernah guna. Semua lembab tahap baban.

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : hehe semua mmg hampeh la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. Darth Maut

    internet Mesia memang lembab .. baca buku la lagi elok hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    darthmaut : hehe tuh la kan. hehe baca bukun online la weiiii. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. macam makan duit haram jer

    caj tinggi, servis rendah

    Reply

    KNizam Reply:

    bagak : hehe diaorang mungkin x sedar lagi tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. Ades kat indon da elok dah nih internet. avg 1mb dpt 120KB/s. Dkt2 penuh. M’sia lak ada hal.

    Reply

    KNizam Reply:

    faris : wahhhh laju gak internet kat sana ek. hehe cool ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. nakatsu_mizuki

    memang tak leh layan sangat masalah berukband neh, kang tak pasal2 tanjung rambutan tutup sbb tak cukup tempat nak masokan orang,,, hahaha. leh jadi gila dok pkir2.. so pada yang nak buat aduan, leh email celcom di careline@celcom.com.my

    Reply

  15. nakatsu_mizuki

    KATAKAN TAKNAK PADA BROADBAND………. HHHHAAAAAHHHAAA

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge