anjung seri bollywood version la plaks. ahaks :)

giler merah menyala theme anjung seri kali neh. hahahahahaahha. cover anjung seri laman langsung x lawa kan. kalau compare ngan laman impiana, lawa lagi laman impiana yang bersungguh buat cover2 cun. amende la diaorang kan. dah tahu nak wat cover, buat la cun. kalau tak, x payah la buat kan. heheheheheeh. laman aku nanti sempit jer so memang kena la ngan laman impiana november 2007. yayaoooooo je la haku neh. hahaahahaha 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “anjung seri bollywood version la plaks. ahaks :)

  1. agree with you. laman impiana punya cover memang menarik. yang laman anjung seri tu…macam just letak jer…asal ada cover. heh. tak tau lah… mungkin diorang rasa dah cukup macam tu.

    Reply

  2. aishah : tu la pasal. ala kadar je kan. heheheeh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge