Anggur Yang Sungguh Berwarna Warni Di Musim Panas 2012 | Islamabad, Pakistan

Live Update: 29 Jun ’12, 9.12pm PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

Sepanjang hampir tiga tahun penulis di Islamabad, inilah pertama kali penulis berkesempatan menyaksikan anggur di balkoni yang sungguh berwarna-warni sebegini. Tahun lepas penulis tak sempat merakamkan keindahan buah anggur yang masak ranum di balkoni ini. Memang cantik, memang menawan. Cuma sayang rasanya agak masam. Harap-harap anggur ini dapat bertahan sehinggala isteri penulis tiba Ramadhan nanti 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Anggur Yang Sungguh Berwarna Warni Di Musim Panas 2012 | Islamabad, Pakistan

  1. Warna menarik dengan rasa yang manis pasti menjadikan anggur ni lebih enak dinikmati.

    Boleh cecah gula nak kasi manis tak? =P

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : anggur ni masam giler tau hehe 🙂

    Reply

  2. saja nak bagitau aku dah update blog…hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    epit : hahahahahhahaah siulan kedamaian

    Reply

  3. Anggur itu nampak sedap. Ada pelbagai warna pulak tu.

    Reply

    KNizam Reply:

    inertz : nampak je colourful tapi masam wooooo haha 🙂

    Reply

  4. ada berani bawa le sebakul dua kasi orang jasin..
    tak yah bagi aku pun takpe…

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : anggur ni sedap dimakan bawah pokok dia. sambil2 minum teh. so kena datang sini. ada berani?

    Reply

  5. hehe rumah aku kat Melaka pon ada pokok anggur gak.. tapi dah setahun lebih tak berbuah pon lagi. Agaknya nak kena tunggu 3 tahun gak ke? hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    topo : hehe lama sangat tu kot hehe 🙂

    Reply

  6. Bila datin dtg? 😀

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : raya ni la. kami raya di isloo hehe 🙂

    Reply

  7. walaupun masam, tapi kaler dia memang meriah woo
    samdaddycool recently posted..Blog uncle seekers 2012 kat mana nak tengok?My Profile

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : yep warna warni kan hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge