And The Oscar Goes To…..

siapa sempat tengok oscar 2009 pagi tadi ?

aku kerjalah. so sempat tengok delay telecast je lah

slumdog millionaire memang besar beb ! hehe

list of oscar winners 2009 here

– – – – – –

tapi kan dalam banyak2 oscar winner’s punya acceptance speech,

aku paling kagum dengan halle berry bila dia menang dengan filem monster’s ball.

aku tak hengat la tahun bila

tapi bukan 2009 lah ! hehe

emotional giler beb !

x caya tengok la kat bawah neh, hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “And The Oscar Goes To…..

  1. amboih bro.. rajin le plak layan youtube malam ni.
    kekeke… laju jer die mencarik mende-mende ni kan..
    hahah~ hang memang best ar bro!

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : hehe ntah kenapa aku jatuh chenta ngan youtube plak. hehe tengah banyak idea ni. ehehe 😉

    Reply

  2. terharu la… tahniah kepada pemenang… saya pun tak sempat tengok la bro… tido heheheeh

    Reply

    KNizam Reply:

    zaid : hehe aku keje plak. hehe 🙂

    Reply

  3. slumdog millionair menang besar beeb.. citer tu boleh tahan best.. bro dah tgk ke citer tu..??

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : lom sempat nengok lagi la, hehe 🙂

    Reply

  4. ooo..yang tu pelakon fav aku tuh..hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    amir : hehe ko mmg minat giler eh 🙂

    Reply

  5. Saya tgk live punya…. Best la oscar kali ni… Dia punya design pentas pun chantek bangat…

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : hehe siap tgk live eh. bestnyer 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge