Ana Ikan Bakar Bakar, Tg Lumpur, Kuantan

Hehe mari kita membelasah ikan bakar malam ni ya
Siakap 3 rasa dan sotong bakar petai
Ingat nak order ketam karang x habis plak. Hehe
Apa2 pun jemput makan
Aku takut x sempat amik gambar je dah habis masuk perut kejap lagi. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

  1. says

    wah.. bestnya.. ri tu gi Penang, tapi tak sempat nak makan ikan bakar.. sebab tak jpe cari kedai.. adoi~~

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe kat penang best kat batu maung rasanya. hehe :)

  2. says

    sesekali pergi travel….
    for sure kita kena makan seafood
    untuk hidangan makan malam…

    KNizam Reply:

    hazman : hehe tu la kan. best woooooo tg lumpur nyer seafood neh. fresh adjer . hehe :)

  3. says

    Bro, kalau aku ke Kuantan, memang kedai Ana itulah yang aku tuju. Udang goreng petai dengan ikan bakar petainya memang superb!

    KNizam Reply:

    mudin : dulu kedai ana neh kecik je sebelah surau kan. sekarang dah besar giler. heheh :)

  4. Mas says

    bole sesape bg no tepon kedai ni tak?

    KNizam Reply:

    mas : alamak saya takde la phone no dia. hehe :)

Leave a Reply