Amik Ko Sekali Banyak Buku Aku Beli !

Hehe aku sudah gila buku
Giler lama budak kedai buku nak carik buku Cikgu Norbi tuh !
Yang lain2 buku pasal kemerdekaan
Hehe korang beli buku apa plak eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 responses to “Amik Ko Sekali Banyak Buku Aku Beli !

  1. Aku hari ni, bini aku belikan Slumdog Millionaire dan The White Tiger di Kino.

    Reply

  2. gua dah lama tak beli buku… dulu rajin gak beli buku politik… hahaha… gua minat analisis politik ka…

    sekarang nie cuma layan majalah jer… PC World, Network Magazine, Popular Science, Scientific American, Popular Mechanics, 73Electronic, RCWorld, Guns&Ammo, SOF, Perajurit, Tempur dan kadang-kadang tue Readers Digest.

    oooo.. tak lupa…majalah Revolution (Skateboard) …. hahaha…

    Reply

  3. …aku bli buku skolah je haha
    nak layan buku citer pun xsempat ๐Ÿ™

    Reply

  4. kat mane zam ko beli nih…
    aku nk sgt carik asam pedas tu…
    mph takde stok laa…

    Reply

  5. gile respek.. kalau aku mmg tak boleh.. book hates me.. hehehe

    Reply

  6. resit bagi aku la. buku ko boleh simpan haha

    Reply

  7. woh nice collection!!! but the malay dilema from my point of view dah irrelevant la ..beli for collection sake okay la!…tapi arguments dia semua dah tak valid especially for malays od our generation ! ..okay baca cepat2 and buat lah review!

    Reply

  8. Thn ni jer dah 6 buku saya beli…1 fiksyen, 1 faksyen (fact + fiksyen), 4 non-fiksyen. Tapi baru abis 2 buku jer…huhu…
    One day I’ll write my own book…haha..berangan lebih…

    Reply

  9. Buku aku beli Penyiasat Remaja ‘ Hajime Kindaichi’ vol —
    eh tu bukan buku.. tu komik..
    malunya aku…

    Reply

  10. malay dilemma tu mmg glamer=)

    Reply

  11. wah.. series banyak.
    aku pon sekarang ni nak mulakan
    jugak hobi membaca. tapi minat aku
    kat buku yang jenis merepek-repek…
    miahaha… tuh laa masalahnya.

    ok ar.. kedai buku depan store aku jer..
    nak carik buku gak ar~

    Reply

  12. AKu minggu lepas baru jee beli buku “Retire young retire rich – Robert TK” ngan Novel “Twilight” , masih tak habis baca lagi.. nampak gak buku baru UZAR tu.. nantilah sambar heh

    Reply

  13. resit semua simpan aaaa… berguna kelak bila isi e-filling.. hehe

    Reply

  14. last aku beli, doraemon!huahaha
    semalam punye citer la ni…
    jalan2 kat popular, bawak 10hengget, celah mana nak dapat buku2 ilmiah yang tebal2…

    lenkali la jawabnye….

    Reply

  15. mudin : best ke slumbdog tuh eh ? bagi review sket. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  16. cencurut : aku pun suka gak baca majalah. cuma masa je kadang2 takde. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  17. adila : hehe ala carik je la masa tuh. hehe bosan gak asyik ngadap buku sekolah kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  18. cekgu : aku angkat kat mph alphaangle. asam pedas pun dah habis dah kat sana. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  19. khai : haha mandai2 je ko kata book hates u eh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  20. joe : resit mahal woooooo sekarang dah sampai rm1000 kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  21. jingga : haah buat collection. yg lama tuh dah hilang la plak. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  22. maket : hehe perghhhh 6 kira sket la tuh. hehe patutnya dah masuk 20 dah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  23. zool : haha ko mesti banyak buku2 pasal pertanian kan. hehe ๐Ÿ™‚ susah2 ko buat je la buku satu. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  24. cikf : yep ni dah kali ke2 beli. dulu nyer dah hilang ntah ke mana. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  25. kreuger : hehe kadang2 aku lagi suka baca buku daripada baca blog. ehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  26. nuaeman : robert tuh banyak gak buku dia kan. famous dowh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  27. budeen : yep sekarang boleh claim sampai 1k kan. eheh ๐Ÿ™‚

    Reply

  28. spatt : hehe doraemon jugak ko beli eh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  29. fuh banyak tu sekali beli….baca pun sekali habis kot ๐Ÿ™‚

    Reply

  30. kita : hehe belum baca pun lagi. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge