Amik Ko Ada Modem Power Dalam Bilik

Haha amik ko, lepas check in aku perasan ada modem power giler kat dalam bilik neh dowh
Aku dah check mmg power la kan speed dia
Memang tahap gaban sampai ke 4mbps, laju dowh, kencang je aku surf ni ha
Bagus la kan, baru lah ada class hotel neh kan
Ini tak kekadang tuh bayar hotel mahal giler sekali takde free wireless
Manalah aku x hangen kan. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Amik Ko Ada Modem Power Dalam Bilik

  1. mesti best dowh dapat surfing lelaju je..

    Reply

  2. Apsal dok kt hotel??
    Depa x bg umah ke??

    Reply

  3. bukan modem yg power tu.. infra diorang yg power.. kalau modem tu bawak dtg malaysia.. takkan dpt nya capai speed gitu..

    Reply

  4. wah puas hati masuk hotel nih…

    selalu check in hotel..kena byr tuh wireless dia…

    baguslah infra dorang

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.