“American Idol” Winner Kris Allen Performs “No Boundaries”! on Ellen’s Show

masa mamat ni performed malam tuh mcm x sedap la

tapi bila dia buat live kat ellen’s show, cool plak. hehe

best plak dengar lagu neh kan. hehe 🙂

ada sapa2 x kenal mamat ni ?

ala ngaku je la dowh. haha 🙂

bawah neh plak lagu lain yang kris performed kat ellen show

kris ?

tiaraaaaaaa ? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to ““American Idol” Winner Kris Allen Performs “No Boundaries”! on Ellen’s Show

  1. ellen degeneres..!!!!! jom nari..!!

    Reply

    KNizam Reply:

    nikillas : haha dia mmg lawak giler lah. hehe 🙂

    Reply

  2. Cute kan, kris nie . . malangnya dah kawin mamat nie

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : kawen je lagi. haha

    Reply

  3. HEHEHE…. kemenangan yang tak disangka….aku suka lagi si adam tu….takpelah rezeki dier…

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : ala daughtry tuh dulu top 4 je. tapi lagu2 dalam album best tau. hehe 🙂

    Reply

  4. besss gak laguuu nihh….

    Reply

    KNizam Reply:

    ara : hehe bila dua perform live lagi best kan. hehe 🙂

    Reply

  5. ha??? dah kawinn??!!melepass akuuu

    Reply

    KNizam Reply:

    ara : haha kesian ko. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge