Allergological Asthma Resort di Khewra Salt Mine Jhelum. Sesuai Untuk Pulihkan Sakit Asthma Anda

Live Update: 17 May ’10, 12.14am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

baru aku perasan kat khewra salt mine ni ada asthma resort
kalau siapa2 ada asthma bolehlah datang ke sini
buat treatment dalam beberapa jam
just dok kat dalam resort dan lepak sambil menghirup udara garam segar
buat beberapa kali insyaallah akan sembuh asthma tu
mmg berkesan la kan, bagus gak kan ada lombong garam mcm ni
boleh bermanfaat untuk manusia sejagat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Allergological Asthma Resort di Khewra Salt Mine Jhelum. Sesuai Untuk Pulihkan Sakit Asthma Anda

  1. berminatlah..tp takkan sekali je dah ok kut..

    Reply

    KNizam Reply:

    izzah : kena berkali2 rasanya hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge