All Magazines Are Related To Travel, Travel & More Travel. Hehe :)

heheheh aku terbeli magazines lagi lah! haha

tapi kali neh almost all relates to travel, travel and more travel

masa je takde sekarang neh nak pegi jalan2 cuti2 malaysia. haha

so camner ? duit ada tapi masa takde ? how to jalan2 then ek… hehe

biasanyer every quarter ada je aku pegi melancong kat mana2

tak perlu jauh2. dekat2 pun okay janji tempat dia cun dan dapat rileks sket

magazine apa yang korang beli semalam ?

ada yang berkaitan ngan jalan2 cuti2 malaysia ke ?

or jalan2 carik makan ? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “All Magazines Are Related To Travel, Travel & More Travel. Hehe :)

  1. Cakap pasal jalan2, esok aku jalan2 pegi buat keje dan meeting kat Penang, huhu

    zaki blogjer’s last blog post..test my twitter plugin

    Reply

  2. i also buy phothrapht mag! huhu. the swimsuit girl was yummy 😛

    starwalker’s last blog post..WordPress have spread the lurve!

    Reply

  3. zaki blogjer : wahhh bestnyer pi penang. make sure pi pekena passemboq nooooo 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge