All In Inclusive Fare from MAS + Good Article from KennySia.Com !

just bloghopped here

wow !

what a good blog post

aku setuju 100%

benci aku bila beli tiket flight

kata zero fare lah. rm1 fare lah.

blah la !

sekali bila book and nak bayar jadik rm180 !

haha

benci kan….haha

it’s time for all seller to put the exact price that they’re offering kan….

senang la nak bayar nanti.

takdelah semua 10% charges la. 5% charges la

masukkan je la sekali dowh

senang la nak bayar nanti kan. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “All In Inclusive Fare from MAS + Good Article from KennySia.Com !

  1. betol betol betol.. sokong jugak. memang la ni dikira sbg marketing strategies tapi kan baik lagi telus bila berterus terang .. tak la nyusah hidup.. huuhuhuhuuhhuuh

    Reply

  2. next time aku fly ngan MAS, aku nak letak Tan Sri…bleh? muahhahaahha :up:

    Reply

  3. darling. itu namanya strategy. the word “FREE” tu yg menyebabkan orang tertarik to know more. biasalah d dunia ni kan mana ada “FREE”. semua [mostly] kena bayar kann.. apa pun. get the best deal.

    Reply

  4. mana ada yang betul-betul RM1..tu semua strategi marketing..sorang je yang dapat..tu pun pak menakan seara-mara dia.. :vangry:

    Reply

  5. Mas low fare yang baru menarik…sebab sudah masuk semua caj..levi,airport tax…jakarta tunggggggu.

    Reply

  6. eh?? cmtu skli ye..tp boking lgi jimat kn? nh beli nk fly p mna?

    Reply

  7. hahahahaha… tan sri..
    dah la kamu dapat email from fernandes eh life4hire 😛 😛

    Reply

  8. dah macam skill politik wahaha. strategi la jugak, strategi melampau.

    Reply

  9. nono : hehe baik terus terang je senang hidup kita kan. hehe 😀

    Reply

  10. life4hire : hehe boleh saja. pastu make sure ko amik gamabr tiket tuh and blog ok. hehe :confusedlot:

    Reply

  11. arep : hehe strategy yang membosankan la. semua orang dah tau. hehe baik letak harga betul. ala bukannya banyak airline kat malaysia neh pun kan. hehe :mrgreen:

    Reply

  12. uzair : hehe tu la kan. baik la diaorang buat harga asal. 😈

    Reply

  13. xmindfreak : hehe tu la kan. ni yg aku nak book ke kt pastu ke perhentian neh. hehe :mrgreen:

    Reply

  14. amir : hehe yep booking online lagi jimat la sepatutnya kan. hehe :up:

    Reply

  15. nono : hehe ye ke ni. hehe 👿

    Reply

  16. megat : hehe tu la kan. strategy2 jugak la. letak la harga betul kalau berani kan. hehe :confusedlot:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge