Alhamdulillah Settle Terawih Malam Ni

Hehe malam neh rasa mcm cepat plak habis terawih
Walaupun ada tazkirah rasa mcm x penat pun, as in malam semalam
Hehe best wooooo terawih dalam aircond neh kan
Layan plak tazkirah, malam neh ustaz sarankan untuk menderma pada pusat anak yatim di acheh
Malam ni extra ramai kat sini sebab weekend rasanya. Hehe
Jap lagi moreh nak belasah tauhu sumbat la. Balance berbuka tadi. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Alhamdulillah Settle Terawih Malam Ni

  1. kat tempat aku tarawaih
    kena 10 rakaat
    layan………

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : hehe aku nyer 23 rakaat. best gak la kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. wahaa…. blogger tegar.. sempat lagi tuh
    dalam mesjid pon berblog.. manfaat aktiviti
    keagamaan dan berblog + berdakwah cara baru beb.

    P/S: tak berbunyi ke camera npon tuh? hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : hehe aku tengah mengantuk sebenarnya masa neh tuh yang layan amik gambar seround. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. alhamdulillah. suka lihat pemandangan spt ini. perbanyakkan lagi live blog ko ๐Ÿ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe sejuk wooooo dok dalam masjid aircond neh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. salam ramadhan abang knizam ittewww..

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : salam ramadhan buat perantau mcm en_me juga hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. waa.. best la dlm ekon..masjid mana ni?

    Reply

    KNizam Reply:

    yanazhad : hehe masjid mana lagi, masjid kat taman melawati la. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. nampak je aircond !

    Reply

    KNizam Reply:

    mrroll : hehe sejuk woooo dah la sekarang musim hujan kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. Bagus la tu…
    Mungkin dpt hidayah kot.. Tu yg tak penat tu..
    He he he.. gurau je..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : wahhhh gurauan mesra ramadhan 1430h nampak. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. ::: askm bro knizam wasssuuupp? [huhuhu] mmg lamooo tak singah2
    ::: yee.. [huhu] saya sibuk bro pon sibuk, maafkan saya juga jika
    ::: saya pon lama tak singgah ke sini.. wah waahh bro solat
    ::: terawih kat masjid ber-aircond ker? [huhu] teringat plak masa
    ::: saya buat umrah dulu, masjid nabawi pon ada aircon, sejuuukkk
    ::: sangat, mcm taknak keluar dari masjid.. wangi pulak tuh..
    ::: masjid aircond kat malaysia nih tak banyak, bro solat terawih
    ::: kat masjid AU5 ker? [hehehe] tu ler, mcm familiar jer.. amik
    ::: wudukpon dlm aircond tuh [huhu] biasaklaa awal2 bulan, mmg
    ::: ramai.. tengah2 bulan, dah start kurang.. bila dah nak masuk
    ::: minggu lailatul qadr, ramai balik [hehe] tertarik juga kata2
    ::: ‘kruger’ tuh.. [hehehe].. salam Ramadan bro, selamat berpuasa!

    Tarawih sibuk di sana-sini,
    Berkumandang Kalam hingga dinihari,
    Ramadan indah yang dinanti,
    Kini bersama kita lagi.

    Reply

    KNizam Reply:

    zul : perghhhh ko sekali comment mmg mcm blog entry. hehe thanks zul ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. ::: terima kasih & sama2 bro [hehehe] sikit jer tuh.. ๐Ÿ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    zul : hehe susah wooo nak buat komen ala2 ko. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.