Alhamdulillah Selesai Urusan Penggantian Kehilangan Passport Antarabangsa Malaysia Tadi

Live Update: 18 Aug ’10, 12.33pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

fuhhhhh lega x terkata, nak kena dujud syukur ni nanti
selesai sudah urusan untuk aku dapatkan passport baru
alhamdulillah semuanya selesai sebentar tadi
terima kasih staf jabatan imigresen pbdamansara
perkhidmatan anda sungguh cekap dan aku kagumi
anda memahami masalah aku yang bekerja di islamabad
aku perlu balik secepat mungkin utk bekerja di sana
hilang sekejap kerunsingan aku pasal passport kali ni
lepas ni nak apply visa kat pakistan embassy pula

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Alhamdulillah Selesai Urusan Penggantian Kehilangan Passport Antarabangsa Malaysia Tadi

  1. Masa dok ISB, semua cakap risau bahaya… seriau itu ini…
    tapi bila balik Malaysia…rupa2 kat sini lagi tak aman..hehe
    tak aman bab ‘kemanusiaan’

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : tuh la kan. berleluasa la pencuri. semua kena berhati2 parking kat taman tasik titiwangsa wooo hehe 🙂

    Reply

  2. Pingback: Tweets that mention Alhamdulillah Selesai Urusan Penggantian Kehilangan Passport Antarabangsa Malaysia Tadi — KNizam Artwerk -- Topsy.com

  3. tak balik lagi rupanya

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha now dah balik dah hehe 😉

    Reply

  4. Alhamdulillah….syukran..

    Reply

    KNizam Reply:

    n : hehe amin hehe 🙂

    Reply

  5. 2la pelik kate nk blik sna awl mgu ari2..

    Reply

    KNizam Reply:

    cyte : hehe terpaksa cancel sebab passport xde woooo hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge