Alexa Ranking KNizam.com Terkini !

dah lama rasanya tak check alexa ranking kan

dah merajuk kot cik alexa. hehe

neh aku saja2 je post untuk tatapan buku sejarah blog neh

russia ?

biar betul beb !

korang nyer camner ?

improve or not ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Alexa Ranking KNizam.com Terkini !

  1. baru start check ari ni so first time memang tak nampak apa apa pun. maybe lain kali ok kot

    Reply

    KNizam Reply:

    hady : rileks slow2 tak perlu tergopoh gapah. hehe :0

    Reply

  2. Ermm..Nampak gaya boleh bukak ruang pengiklanan nih..

    Reply

    KNizam Reply:

    amir : cukuplah satu iklan je kat atas header tuh. nanti serabut la. hehe 🙂

    Reply

  3. aku punya ada la up sket..tp kalau dlm malaysia..confirm takleh lawan ko nyer blog punya…lgpon aku ada 3 subdomain…hehe….

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : patutlah power siap support sampai 3 sub tuh ! hehe 🙂

    Reply

    |1f34|-|1r3 Reply:

    ahaks…bukan aper pon…malas nak bukak domain bebanyak..

    Reply

  4. justkhai nye rank skang 200k+ lebih ranking dia.. kalo leh nak masuk dalam kategori 100k… uhuhu.. bila lagi ni…

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : ko mmg power lah. sepower ismail. hehe 🙂

    Reply

  5. aku rank 2juta lebih.. hehe..
    tak kisahlah baru 3 bulan..
    anyway majulah knizam utk blogosphere.. 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : heeh thanks 🙂

    Reply

  6. gile aaa..wakakaka, dasat..dasat

    Reply

    KNizam Reply:

    myfr3ak : ala ko pun boleh dapat stage mcm neh. rajinkan berblog adjer. hehe 🙂

    Reply

  7. life4hire : hehe aku dah ada domain ke-4. hehe 🙂

    Reply

  8. aku perasan aku punya pun berubah agak cantik juga walau masih dalam kelompok cicir..

    Reply

    KNizam Reply:

    26 : x pe slow2 lah ok. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge