Alexa Ranking for KNizam Artwerk. Haha :)

ranking dalam alexa dah makin improved

hehe 🙂

blog dah kembali normal. hehe

ni sapa plak kat cambodia neh eh ? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 responses to “Alexa Ranking for KNizam Artwerk. Haha :)

  1. ni first time aku check alexa aku.. mine around 474000.

    =)

    Fuqaha’s last blog post..Wait, Last Month was my Birthday?

    Reply

  2. fuq : perghhh setengah juta tuh! hehe 🙂

    Reply

  3. haha.. alaaa.. Eddies’ noktahhitam lagi power, 394000 rasenye.. Perhaps someday dia yang most eligible jadi top 100 blog in malaysia. =)

    Fuqaha’s last blog post..Wait, Last Month was my Birthday?

    Reply

  4. fuq : hehe NH mmg dah otai dah bab2 blogging neh. hehe 🙂

    Reply

  5. tu kira banyak la tu… dirt la sikit mai katkita hehe

    kawaii_desu’s last blog post..was away for treatment but came back wounded…

    Reply

  6. huuu mantap ah! 🙂

    aishah’s last blog post..Shared…

    Reply

  7. aishah : hehe belum mantap lagi la. masih merangkak lagi neh. haha 🙂

    Reply

  8. Just check mine, it is now at 289,155

    azwanhadzree’s last blog post..1 Down, 2 To Go

    Reply

  9. azwan : ko mmg mantap la. aku nyer baru je less than 1mil. lambat lagi la nak sampai ke 200k. hehe 🙂

    Reply

  10. Pingback: free music for ipods

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge