Album ROCK Terunggul – ELLA U.S.A (1994)

perghhhhh ni la album paling aku suka sekali

dengan sentuhan gitar kyoji yamamoto kan

memang meletop la album neh

masa tuh aku beli cassette je.

mana ada duit beb nak beli cd

haha tadi ternampak post pasal album neh kat sini

terus aku teringat nak buat posting pasal album neh

ni antara album yang paling laku la kat malaysia

then aku rasai raihan potong dengan album pertama diaorang 600k kot

apa2 pun aku mmg suka la ngan semua lagu2 dalam album neh

lagu2 yang cool, rancak sili berganti dengan lagu2 slow yang best giler

memang sampai sekarang aku akan mainkan mp3 ella dalam laptop aku neh

semua collection lagu2 dia aku ada. hehe

aku tengok semua album2 ella lepas album memang tak setanding la

album neh aku rasa semua lagu best2

semua lagu boleh layan beb !

hehe korang ada ke cd dia eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Album ROCK Terunggul – ELLA U.S.A (1994)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.