Aku Rindukan Suasana Berblog Di KNizam Artwerk at WordPress.com Lah !

hari neh cuaca panas kan

kalau minggu lepas cuaca mendung dan hujan

hari neh dan minggu neh aku rasa akan panas kembali

entah kenapa tetiba aku rindu plak nak berblog di knizam94.wordpress.com

masa tuh aku rasa paling best lah… hehe

mcm happy go lucky je as a frequent blogger. hehe

korang ada ke rindu ke blog lama korang ek ?

tak tahulah kenapa… mungkin sebab

  • ada dot com neh kena maintain selalu. kena check account dah bayar ke belum. shout box camner. hehe flickR pun stu hal jugak. hehe
  • loading time ngan traffic tak pernah aku fikir. hehe sedar2 je visits dah jadik 100k kat sana. plus dapat banyak kali masuk top 100 wordpress.com some more. haha
  • susah gak la nak tukar2 theme neh kan. kalau kat wordpres.com tuh senang adjer. haha
  • aku sebenarnya minat dengan theme aku kat wordpress.com
  • aku suka tukar2 header masa kat wordpress.com. kat dot com neh susah sket la nak carik theme yang ada custom header image. kejam la semua designer. haha
  • duit memang la dapat kalau ada dot com neh kan. tapi duit bukanlah segala2nya dowh ! kebebasan berblog kat wordpress.com rasanya lagi berbaloi dan menyelesakan. aman damai je rasanya kan
  • korang pun ntah2 bosan dengan sikap aku yg suka tukar2 theme tak tentu hala kan. hehe
  • nak pasang iklan pun satu hal gak. kadang2 rasa cam menyemak pun ada jugak. haha kalau kat wordpress.com tak perlu fikir pasal semua neh ok
  • walaupun kat wordpress dot com tak leh letak shoutbox or sesuka hari scripts, tapi aku rasa lagi tenang. lagi banyak interactions voz comments

ini adalah entry emo sempena berakhirnya syawal ya. hahahai entahlah !

valid ke reason aku ek ?

korang setuju ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 responses to “Aku Rindukan Suasana Berblog Di KNizam Artwerk at WordPress.com Lah !

  1. hi KNO,

    terserempak blog hang ni… good to see you alive and kicking…

    egon 95

    Reply

  2. setuju 200%!! saya tak tipu.. walau saya cuma tumpang hosting orang skang ni, tapi saya dapat rasa berblog kt Fly Over Me lagi tenang.. taip dan publish je. kat blog baru ni saya asyik nk tukar theme je.. hahahahaha

    Reply

  3. hi abang nizam ittewww.. chenta tak semestinyerrr bersatewww.. kannns

    Reply

  4. Hmm.. aku xde blog lama..
    eh.. mksud aku.. dah xde.. bukan xde..

    Reply

  5. egon : haha camner la ko bolegh termasuk sini … hehe 🙄

    Reply

  6. ixora : hehe tu la kan. since feb 2008 tak menjenguk blog lama. haha 🙄

    Reply

  7. en_me : hehe tu la kan. rindu la pada blog lama. hehe 🙄

    Reply

  8. mr am : hehe la ko dah delete ke ek ? hehe ➡

    Reply

  9. i respect u la blh nak maintain ur dot.com. dah la frequent postings and ada gambaq pulak tu

    kita blog seketol tu pun berabok
    buat kacau kat blog orang rajin la ➡

    Reply

  10. haha….ko memang suka theme…gatal jer tangan ko ek ? 😛

    Reply

  11. jika aku ada hosting sendiri.. mungkin aku akan menjadi seperti kamu.. x gitu Nizam..???

    Reply

  12. Chop! Lawa gile graphic effect ko buat. Pakai sephia? Sungguh classic.

    Ntah bro, aku pon rindu http://noktahhitam.blogspot.com aku. Mase dulu, selambe badak je aku nak tules pasal ape, sekarang aku kene berhati.. deym.. nak patah balik, rase rugi plak.

    Reply

  13. Setuju Nizam… Abg Bear pn kengkadang rindu ngan blogspot dulu… alahai sedihnya bila kat dotcom ni banyak masalah… tapi redhalah apa nak buat. Abg Bear sekarang nak target untuk umo 90 tahun… tapi sihat kuat macam Tun M tu.. so bloggig yg menyesakkan kepala harap takkan mengganggu fikiran Abg Bear

    Reply

  14. kawaii : hehe thanks :mrgreen: susah sebenarnya nak maintain blog neh kan. hehe 😕

    Reply

  15. life4hire : hehe tu la pasal. kalau kat wordpress.com senang je kan. hehe 🙄

    Reply

  16. nikillas : hehe ye aku tunggu ko ada dot com dan buat posting mcm neh plak nanti. hehe :mrgreen:

    Reply

  17. nh : hehe pakai sephia je via photo filtre. a click solution je. hehe 🙄

    tu la pasal. aku rasa berblog kat wordpress.com lagi aman damai, lagi cool lah ! hehe :confusedlot:

    Reply

  18. beruang madu : tu la kan. dulu2 masa free hosting boleh relaks2 je. hehe 🙄 sekarang mcm terpressure la plaks. hehe semoga sampai ke umur 90 tu ya. hehe InsyaAllah ❗

    Reply

  19. awal berblog aku dah ada domain n hosting.. hehe

    Reply

  20. menteil : la ko x pernah la merasa berblog kat free hosting ek… rugi wooo. hehe :mrgreen:

    Reply

  21. erk… tetiber aku terpikir 2 kali untuk beli domain dan hosting…
    huhuh.. sebab dengan blogger aku bleh dapat semuanya~
    tanpa bayaran…

    Apa akan jadik kalau tetiber kalau aku tukat domain berbayar dan
    segala ability aku terbatas… oh tidak… tak dapat den nak imagine..
    kompom rase nyesal beli domain + hosting… kecuali orang yang sponser
    mueheheh~ Tadek maknenye… in my dream…

    Ok ar bro… sebelum gua merepek panjang-panjang pasal halusinasi
    gua… better bua stop ar dulu kan… ekekek.. kalau dibiarkan melalut,
    kompom bleh hantar untuk karangan SPM akan datang~ 😥

    Kreuger®

    Reply

  22. aku xrindu blog lame hahaha
    psl yg ade silent reader je pun

    lg plak dulu aku takde la komited berblog slalu
    skrg je komited hehe

    Reply

  23. hehe…saye ade 1 blog je…..yg lame pun yg itu…yg baru pun yg tu jgak…hihi

    Reply

  24. x kan lah ko ni dah dapat mid life crisis?… muahahahha!

    Reply

  25. biasa la tu bang, kekadang bila hilang baru kita rasa kepentingannya….

    Reply

  26. Masih publish lagi kat blog lama, utk seminggu satu..hehehehe..masih suka lagi pada bs

    Reply

  27. erm… aku pula lebih suka berblog time ada domain & host berbayar. aku lebih serius dan lebih matang dalam penulisan aku. ia juga menghasilkan trademark utk aku eheh.

    dulu menumpang, macam tak fokus lak.

    Reply

  28. kreuger : tu la kan. tapi ada dot com pun best gak sebenarnya. cuma kadang2 aku rindu ngan free hosting. hehe 🙂

    Reply

  29. adila : hehe tu la kan. dulu belasah je nak tulis ke tak nak tulis ke kan. hehe :mrgreen:

    Reply

  30. cikf : hehe best tau maintain satu je. saya ada 3 ok. hehe 🙄

    Reply

  31. shaxx : hehe banyak crisis dalam kepala aku sekarang neh. hehe blog menghantui aku daahhhh. haha 😥

    Reply

  32. etomyam : hehe tu la kan. betulla tuh. hehe 😕

    Reply

  33. kujie : hehe masih lagi maintain 2 blog ek. hehe ❗

    Reply

  34. megat : hehe tu la kan. aku tengok ko makin bersemangat nak blog. aku plak makin bosan rasanya. haha :mrgreen:

    Reply

  35. ternyata…aku lebih sukakan blog versi lama ko tu…ada moments

    Reply

  36. chot : tu la kan. best la plak blog kat wordpress tuh kan. hehe 🙄

    Reply

  37. aku masih lg update blog lama aku.. tp dlm seminggu sekali jela dgn niche yg berbeza sikit.. blogspot pun best ape. ramai blogger bleh main follow2.. wordpress takde plak..

    Reply

  38. myadlan : hehe ko ada lagi blog lama eh. rajin betul. haha 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge