Aku Rindukan Suasana Berblog Di KNizam Artwerk at WordPress.com Lah !

hari neh cuaca panas kan

kalau minggu lepas cuaca mendung dan hujan

hari neh dan minggu neh aku rasa akan panas kembali

entah kenapa tetiba aku rindu plak nak berblog di knizam94.wordpress.com

masa tuh aku rasa paling best lah… hehe

mcm happy go lucky je as a frequent blogger. hehe

korang ada ke rindu ke blog lama korang ek ?

tak tahulah kenapa… mungkin sebab

  • ada dot com neh kena maintain selalu. kena check account dah bayar ke belum. shout box camner. hehe flickR pun stu hal jugak. hehe
  • loading time ngan traffic tak pernah aku fikir. hehe sedar2 je visits dah jadik 100k kat sana. plus dapat banyak kali masuk top 100 wordpress.com some more. haha
  • susah gak la nak tukar2 theme neh kan. kalau kat wordpres.com tuh senang adjer. haha
  • aku sebenarnya minat dengan theme aku kat wordpress.com
  • aku suka tukar2 header masa kat wordpress.com. kat dot com neh susah sket la nak carik theme yang ada custom header image. kejam la semua designer. haha
  • duit memang la dapat kalau ada dot com neh kan. tapi duit bukanlah segala2nya dowh ! kebebasan berblog kat wordpress.com rasanya lagi berbaloi dan menyelesakan. aman damai je rasanya kan
  • korang pun ntah2 bosan dengan sikap aku yg suka tukar2 theme tak tentu hala kan. hehe
  • nak pasang iklan pun satu hal gak. kadang2 rasa cam menyemak pun ada jugak. haha kalau kat wordpress.com tak perlu fikir pasal semua neh ok
  • walaupun kat wordpress dot com tak leh letak shoutbox or sesuka hari scripts, tapi aku rasa lagi tenang. lagi banyak interactions voz comments

ini adalah entry emo sempena berakhirnya syawal ya. hahahai entahlah !

valid ke reason aku ek ?

korang setuju ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 responses to “Aku Rindukan Suasana Berblog Di KNizam Artwerk at WordPress.com Lah !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.