Aku Mencari Damai Abadi, Eh Silap ! Aku Mencari “JAVA_BYTEVER Removal Tool” OK !

hehe bila selalunya korang buat full security scan kat laptop korang ?

hah !

x pernah !

habeslah korang lepas neh. haha <— sambil gelak setan. haha

aku biasanya akan buat full system scan dengan defrag sekali masa solat jumaat

ye lah kan masa solat jumaat kan ker panjang

so sempat la antivirus nak habes buat kerja dia kan

sekali lepas scan tadi ada virus threat lah plak. haha

kena virus cam yang kat atas nun

so petang neh lepas aku balik rumah kenalah mencarik removal tool dia

sekarang line maxis mcm siput sedut

kena pakai line streamyx kat rumah la kalo camni kan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Aku Mencari Damai Abadi, Eh Silap ! Aku Mencari “JAVA_BYTEVER Removal Tool” OK !

  1. Kesimpulannya, marilah kita semua bertukar kepada yang alternative.

    BERTUKAR!

    Reply

  2. Aku baru je beli Kaspersky Internet Security 2009. Ok ke antivirus tu bro??

    Reply

  3. Korang semua berhati2 lah nie dah nak masuk tahun baru banyak virus akan merayap-rayap kat komputer & laptop korang ye…. ➡

    Reply

  4. Tahun baru. Azam baru. Semangat baru. OS baru. Tiada virus (Windows) baru.

    Reply

  5. BERTUKAR…linux ubuntu..hehe. :XO:

    Reply

  6. dah settle ke belum? notebook aku pun guna trend micro, sebab licence under company, kalau sendiri punya, aku x pandang trend micro ni.

    Reply

  7. selinap : ya! maaarriiiiiiiiiiiiiiiii semua bertukar. hehe 🙂

    Reply

  8. onggon : aku pakai trendmicro so x pernah pakai kapersky. company punya neh. hehe 🙂

    Reply

  9. noni : tu la pasal kan. latest pasal virus kat facebook. hehe 🙂

    Reply

  10. selinap : hehe so far aku still x berani lagi la nak pakai selain windows. hehe 🙂

    Reply

  11. adib : hehe nantilah kalau dah terbukak hati barulah bertukar. hehe 🙂

    Reply

  12. azwan : yep dah settle dah. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge