Aku Mencari Damai Abadi, Eh Silap ! Aku Mencari “JAVA_BYTEVER Removal Tool” OK !

hehe bila selalunya korang buat full security scan kat laptop korang ?

hah !

x pernah !

habeslah korang lepas neh. haha <— sambil gelak setan. haha

aku biasanya akan buat full system scan dengan defrag sekali masa solat jumaat

ye lah kan masa solat jumaat kan ker panjang

so sempat la antivirus nak habes buat kerja dia kan

sekali lepas scan tadi ada virus threat lah plak. haha

kena virus cam yang kat atas nun

so petang neh lepas aku balik rumah kenalah mencarik removal tool dia

sekarang line maxis mcm siput sedut

kena pakai line streamyx kat rumah la kalo camni kan. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Aku Mencari Damai Abadi, Eh Silap ! Aku Mencari “JAVA_BYTEVER Removal Tool” OK !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.