Aku Kena Beli Semua Charger2 Neh Lah !

hehe siksa betullah kalau satu hari takleh pakai handphone

memang sungguh tak cool !

korang pernah rasa ke eh ?

daripada pagi tadi sampai petang aku x leh guna handset aku

semua gara2 terlupa nak charge. battery pun dah flat ! hehe

semua benda mcm serba tak kena

terpaksalah aku pakai phone office adjer

seb baik usb moden maxis broadband aku boleh send/receive sms (data). hehe

so weekend neh nampaknya aku kena beli la semua charger2 neh

kena ada car charger sekali. senang sket kan

hehe nokia ada 2 cable. hehe satu cable charge usb dan boleh transfer data

satu lagi plak hanya boleh charge sahaja

tak boleh nak transfer data sekaligus. hampeh je kan. haha

lepas neh connected anywherelah kan.

tralalalalaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Aku Kena Beli Semua Charger2 Neh Lah !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.