Aku Kena Beli Semua Charger2 Neh Lah !

hehe siksa betullah kalau satu hari takleh pakai handphone

memang sungguh tak cool !

korang pernah rasa ke eh ?

daripada pagi tadi sampai petang aku x leh guna handset aku

semua gara2 terlupa nak charge. battery pun dah flat ! hehe

semua benda mcm serba tak kena

terpaksalah aku pakai phone office adjer

seb baik usb moden maxis broadband aku boleh send/receive sms (data). hehe

so weekend neh nampaknya aku kena beli la semua charger2 neh

kena ada car charger sekali. senang sket kan

hehe nokia ada 2 cable. hehe satu cable charge usb dan boleh transfer data

satu lagi plak hanya boleh charge sahaja

tak boleh nak transfer data sekaligus. hampeh je kan. haha

lepas neh connected anywherelah kan.

tralalalalaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Aku Kena Beli Semua Charger2 Neh Lah !

  1. ko alasan nak beli gadget je.. macam la takde orang lain pakai hp cokia kat ofis tu.. pinjam je charger.. tunggu la dah start full installment rumah, time tu baru tau macam mana rupa air mata berdarah haha

    Reply

  2. Eh charger usb tu sgt penting bt saya… Beli2… Eh ms beli hp 2 diorang xbg skali eck

    Reply

  3. haha… dah lama terpikir menda ni.. tapi x tahu je mana nak cari.. kedai HP tanye takde plak…. ape lagi pasar malam.. hahahahaa…

    psstt: dah beli nanti jgn lupa inform kat mana yer bro.. kalau beli online, belikan dua.. khai beli dari bro je nanti..

    Reply

  4. joe : haha ko mmg boleh read my mind lah. aku mmg cepat je kalau pasal gadget2 neh. haha 🙂

    Reply

  5. chempaka : tu la pasal. the usb cable supplied for e71 doesn’t automatically act as a charger like sony ericsson. hehe 🙂

    Reply

  6. khai : hehe selepas kejadian kehabisan battery semalam. aku dah serik. aku kena carik jugak usb charger ngan car charger neh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge