Aku Kat Kuala Kangsar Sekarang. Hehe :)

wokay mcm biasa migduck program ada weekend neh

sampai rabu depan

so aku akan ada kat kuale sampai selasa

ada seminar la plak rabu

x sempat la nak tengok team u-18 koleq dalam mssdkk 2009 kali neh

tentative match schedule :

selasa pagi – 1st group match

selasa petang – 2nd group match

rabu pagi – semi-finale

rabu petang – finale

all matches at turf pitch, kolej islam darul ridzwan kuala kangsar

stay kat quarters cikgu kat dalam koleq’s area.

training tadi around 20 orang turun

thorsten lead the coaching

cikgu thaman singh pun ada. cool kan. hehe

ni ex-coach aku masa kita orang menang (flick) u-14 sbp north zone championship tournament 1991 (held at syed putra, kangar). masa tuh mckk vs smsah @ finale. hehe 🙂

our coach for u-15 msspk inter-district championship tournament 1992 (held at turf pitch ipoh)

glad to see him alive and kicking

he’s eager to coach the boys.

aku dah penat

dah nak tidoq la. hehe

sorry kalau x sempat nak balas2 semua comments

nantilah aku balas kesemuanya sekali ya

jangan merajuk plak. haha

kalau korang nampak aku post satu entry satu gambar tuh

maknanya aku tengah buat live blog posting pakai nokia e71 ok

contohnya gambar2 kat padang hoki yang korang nampak

mmg aku amik gambar and live post kat padang. hehe

jangan jeles !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Aku Kat Kuala Kangsar Sekarang. Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.