Aku Kat Kuala Kangsar Sekarang. Hehe :)

wokay mcm biasa migduck program ada weekend neh

sampai rabu depan

so aku akan ada kat kuale sampai selasa

ada seminar la plak rabu

x sempat la nak tengok team u-18 koleq dalam mssdkk 2009 kali neh

tentative match schedule :

selasa pagi – 1st group match

selasa petang – 2nd group match

rabu pagi – semi-finale

rabu petang – finale

all matches at turf pitch, kolej islam darul ridzwan kuala kangsar

stay kat quarters cikgu kat dalam koleq’s area.

training tadi around 20 orang turun

thorsten lead the coaching

cikgu thaman singh pun ada. cool kan. hehe

ni ex-coach aku masa kita orang menang (flick) u-14 sbp north zone championship tournament 1991 (held at syed putra, kangar). masa tuh mckk vs smsah @ finale. hehe 🙂

our coach for u-15 msspk inter-district championship tournament 1992 (held at turf pitch ipoh)

glad to see him alive and kicking

he’s eager to coach the boys.

aku dah penat

dah nak tidoq la. hehe

sorry kalau x sempat nak balas2 semua comments

nantilah aku balas kesemuanya sekali ya

jangan merajuk plak. haha

kalau korang nampak aku post satu entry satu gambar tuh

maknanya aku tengah buat live blog posting pakai nokia e71 ok

contohnya gambar2 kat padang hoki yang korang nampak

mmg aku amik gambar and live post kat padang. hehe

jangan jeles !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Aku Kat Kuala Kangsar Sekarang. Hehe :)

  1. seronoknye ko asyik jalan2 je…
    jeles nih…tak tertanggung dah jeles aku…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : hehe kan cuti sekolah. jalan2 la apa lagi. hehe 🙂

    Reply

  2. owh,kat kuala Kangsar,bandar die patut diupgrade kan?sebab old school sangat.nama bandar diraja.

    Reply

    KNizam Reply:

    aidil : eh tak patut upgrade. biar kan je classic barulah best. hehe 🙂

    Reply

  3. Kau ni jalan merata. Tak letih ke? Jalan seorang diri, atau dengan seseorang yang lain? *(haa.. aku repot.. haha)

    Reply

    KNizam Reply:

    sang : hehe ngan member2 la. kadang2 solo traveller pun best gak woooo 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge