Aku Dapat Hadiah Daripada Rohaizad.com !

hehe hari tuh blogger terkenal kat selatan tanahair – rohaizad.com,

nak bagi aku hadiah ok

aku pun tunggulah.

sekali memang betul beb ! hehe

terima kasih rohaizad !

sure ko tertunggu-tunggu bila la aku nak post pasal gambar2 hadiah tuh kan.

masa aku dapat tuh aku check2 eh ada setem from jb lah

sapa lah nak bagi aku something from jb neh ?

takkan pejabat lama aku kot. hehe

sekali buka2 terus ada 2 sampul surat

hehe pandai ko lukis gambar ala2 fido dido 7up kat atas tuh rohaizad eh !

memang cool lah !

aku tengok je aku dah tahu sure ada something dalam neh

rasa bertuah la plaks. ahaks

bukak je terus nampak ada tulis magic calculator

perghhhhhh terasa kembali ke zaman silam

eh silap ke zaman akan datang

ada magis di dalam sentuhan rohaizad kali neh. hehe

aku bukak plak nampak benda kat atas neh

perghhhh dah macam bekas pen lah plak

bekas gincu pun ada gak

takkan rohaizad bagi gincu set kot. haha

bling bling bling !

kembali ke alam nyata kejap ok !

tu lah dia

hadiah from rohaizad.com kepada knizam.com

calculator magik !

aku pun dah takde calculator

memang seswai sangat lah kan

memanjang aku guna excel nak pakai calculator. hehe

thanks rohaizad !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 responses to “Aku Dapat Hadiah Daripada Rohaizad.com !

  1. waaaah lawa ….
    x penah lak tgk kakulater susun nombor manjang gituh…
    sah2 la asik tesalah tekan nombo kang….

    /ps.. zam, agak2 kalu modified sket bleh jd hempon kot? .. nama pun MAGIC .. hehe..

    Reply

    KNizam Reply:

    moxs : tuh la kan. dah mcm cover hphone pun ada gak. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. cool, bro πŸ™‚

    tahniah, bro. ko memang layak dapat hadiah dari rohaizad. kata peminat setia. hehe.

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : hehe tengkiu2. ko bila nak bagi hadiah. hehe πŸ™‚

    Reply

    alone Reply:

    hm.. nak hadiah ea.. tunggu πŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : hehe x sabar neh. hehe πŸ™‚

    Reply

    alone Reply:

    sabar.. sabar.. nanti ada announcement post. hoho.

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : wahhhh ye ke ni. hehe bagus2 πŸ™‚

    Reply

  3. best jer bro πŸ˜€ You memnag layak korrr

    Reply

    KNizam Reply:

    ahmike : hehe tengkiu. nantila aku plak bagi hadiah. hehe tunggguuuuu πŸ™‚

    Reply

  4. Terima kasih jugak kat ko Zam yang selalu berjiran tetangga di blog aku yang tidak seberapa tu.

    * Apa pun, naik syok plak aku membaca cerita imaginasi ko nih! πŸ˜€

    Reply

    KNizam Reply:

    rohaizad : haha tapi serius aku hengat gincu ke haper. haha πŸ™‚

    Reply

  5. eh? aku ingatkan hadiah hosting tu.. huhu..
    aku baru je join tadi..

    Reply

    KNizam Reply:

    menteil : hehe kalau hadiah hosting maunyer aku buat special 3 posting terus. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. Eh rumah sy pun ada calculator tu… Xtau plak nama dia magic calculator. Tp xguna sbb kecik sgtla…

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : kalau setakat nak kira kecik2 tuh ok la jugak kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  7. bagus bagus.. tahniah!! heehe

    Reply

    KNizam Reply:

    budeen : hehe tengkiu2 ya πŸ™‚

    Reply

  8. Tahniah bro.Boleh tahan kalkulator tu siap ada pen lagi.

    Reply

    KNizam Reply:

    hady : tuh la kan. boleh la buat sign cheque ke. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. nizam.. bila ko nak bagi aku hadiah plak hehehehe.. sukantara 2014 insyaAllah aku akan join… aku mmg rindu kat korang hehehehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    onggon : hehe nantilah. takde idea lah nak bagi apa2 hehe πŸ™‚

    Reply

  10. manyak besh..teringat masa bro azhar kasi hadiah..hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    abrar : hehe bro azhar suka bagi hadiah kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. waaa bestnya dapat hadiah bro,…. bila bro knizam nak kasi kat kita orang pulak hehehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    zaid : takde idea lah nak bagi apa. hehe tunggu nanti ek πŸ™‚

    Reply

  12. jeles la ni kan…
    nak gak..

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : hehe nantilah aku plak bagi hadiah. hehe πŸ™‚

    Reply

    Callister Reply:

    yeah yeah..hehe..
    bankrap ko nak bg hadiah kat sume reader ko..

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : hehe takdelah nak bagi semua kan. hehe πŸ™‚

    Reply

    Zaid Reply:

    heheheh Callister aku mintak dulu, aku dapat dulu hehehe πŸ˜›

    Reply

    Callister Reply:

    haha..ko tgk 2 k.nizam,…
    sume dah berebut2 nak hadiah..
    kalo ko xbg kat sume nanti derang kata ko pilih kasih lak..
    hahaha..

    Reply

    KNizam Reply:

    callister : tuh la kan. semua dah berebut neh. pening la kepala aku. hehe πŸ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    zaid : haha dah start berebut plak eh. hehe sabar2 πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge