Aku Dapat Hadiah Daripada Rohaizad.com !

hehe hari tuh blogger terkenal kat selatan tanahair – rohaizad.com,

nak bagi aku hadiah ok

aku pun tunggulah.

sekali memang betul beb ! hehe

terima kasih rohaizad !

sure ko tertunggu-tunggu bila la aku nak post pasal gambar2 hadiah tuh kan.

masa aku dapat tuh aku check2 eh ada setem from jb lah

sapa lah nak bagi aku something from jb neh ?

takkan pejabat lama aku kot. hehe

sekali buka2 terus ada 2 sampul surat

hehe pandai ko lukis gambar ala2 fido dido 7up kat atas tuh rohaizad eh !

memang cool lah !

aku tengok je aku dah tahu sure ada something dalam neh

rasa bertuah la plaks. ahaks

bukak je terus nampak ada tulis magic calculator

perghhhhhh terasa kembali ke zaman silam

eh silap ke zaman akan datang

ada magis di dalam sentuhan rohaizad kali neh. hehe

aku bukak plak nampak benda kat atas neh

perghhhh dah macam bekas pen lah plak

bekas gincu pun ada gak

takkan rohaizad bagi gincu set kot. haha

bling bling bling !

kembali ke alam nyata kejap ok !

tu lah dia

hadiah from rohaizad.com kepada knizam.com

calculator magik !

aku pun dah takde calculator

memang seswai sangat lah kan

memanjang aku guna excel nak pakai calculator. hehe

thanks rohaizad !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

34 responses to “Aku Dapat Hadiah Daripada Rohaizad.com !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.