Aku Ada Kat JB, Dah Lama Siot Tak Datang JayBee ! Hehe :)

hehe aku ada kat johor bahru sekarang neh

nak attend adik aku nyer konvo kat utm

kat bilik hotel ada internet broadband free beb !

masa je takde nak update blog.

kalau korang nampak 1 gambar per post lepas neh (atau sebelum ni), maknanya aku pakai handphone je nak update blog.

aku akan kembali aktif esok ya. hehe bila dah sampai KL lah !

till then, nak pergi pekena mee rebus ngan otak2 kempas la. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Aku Ada Kat JB, Dah Lama Siot Tak Datang JayBee ! Hehe :)

  1. pemandangan mcm kat bluewave hotel @ naza hotel.. btol x?

    Reply

  2. walahuu…view komplex kastam yg terbengkalai tu.

    ps: duit tax aku ada kat situ. rs bengang je duit tax yg aku byr dibazirkan begitu 😡

    Reply

  3. nampak pula flet tu. lenkali jgn fokus kat flet tu zam. hu3. jauh juga stay kt pusat bandar tp konvo kt utm eh?

    megat’s last blog post..Jika Aku Pemimpin Malaysia

    Reply

  4. Saya juga sudah lebih 20 tahun tidak menjejakkan kaki ke negeri di selatan tanah air ini.

    pening’s last blog post..9 ways to hide affiliate links

    Reply

  5. Jgn lupe singgah Holiday Plaza, leh shopping DVD..hehe

    Reply

  6. Pingback: negaraku.net

  7. emptyspace : hehe yep from level 19 bluewave. hehe 🙂

    Reply

  8. JB nie banyak dah berubah, tapi sayanglah, kalau gerbang perdana di teruskan lagi elok. Tak payahlah pi singapore jam giler. Tak lama lagi siap lah tu.

    Reply

  9. emptyspace : yep view from bluewave hotel. hehe 🙄

    Reply

  10. aeropama : hehe tu la kan. kalau ada jambatan bengkok sure lagi cun view kan. hehe 🙄

    Reply

  11. megat : hehe tumain belasah je amik gambar. just letak je camera kat pokok tepi anjung. hehe 🙄

    Reply

  12. pening : hehe lama giler tuh tak gi jb. hehe 🙄

    Reply

  13. carlfler : hehe tak sempat nak singgah pun. hehe 🙄

    Reply

  14. noni : hehe tu la kan. kalau siap jambatan lagi best la. hehe 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge