Akhirnya POS Malaysia Keluarkan Setem Dengan Kartun LAT !

received these posters from the postmaster just now. hehe 🙂

hehe sapa tak minat dengan kartun lat kan ?

semua minat rasanya

kartun dia memang best. memang cool

cukup panorama malaysia dan malaya

aku suka budak kampung I and II

perghhhh sure cun punyalah setem kalau ada kartun lat neh kan

even perkataan visit malaysia dan malaysia truly asia pun lat yg buat ok. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Akhirnya POS Malaysia Keluarkan Setem Dengan Kartun LAT !

  1. wah….memang cun melecun setem ni…..berita gembira untuk pengumpul setem

    Reply

  2. kita : hehe dulu2 aku suka kumpul setem. hehe 😀

    Reply

  3. cantik and satu lagi yg aku suka kita dah buleh buat stamp letak gambor kita sendiri kat pos malaysia….

    Reply

  4. eh? ni memain ke btul2? ltak gambo sendri?

    Reply

  5. shaxx : hehe yep betul memang boleh buat setem sendiri sekarang kan. huhu :mrgreen:

    Reply

  6. esempoi : hehe tu la kan 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge