Airplane Crashed at Margalla Hills at Islamabad

Live Update: 28 Jul ’10, 11.09am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku mmg selalu tengok margalla hills ni
korang perasan ada thick smoke tuh?
airblue plane from turkey to islamabad via karachi tu
baru je crash pagi ni, 152 passengers dlm plane

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Airplane Crashed at Margalla Hills at Islamabad

  1. scarylah kat sana…. moga dilindungi Allah selalu

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : mmg scary k jie. boleh dgr dia fly atas office pagi tadi wooo hehe 🙂

    Reply

  2. Ya Allah. Semuga tiada apa yang teruk berlaku. Insyallah

    Reply

    KNizam Reply:

    blue : dah berlaku dengan teruk pun tadi ya

    Reply

  3. Pingback: Passenger plane crashes in Islamabad; 152 on board (Dawn.com) — KNizam Artwerk

  4. wow… boleh nampak dari ur office…

    Reply

    KNizam Reply:

    miga : haah. aku dgr dia fly atas office. pelik aku sebab sini no fly zone hehe 🙂

    Reply

  5. Pingback: Tweets that mention Airplane Crashed at Margalla Hills at Islamabad — KNizam Artwerk -- Topsy.com

  6. kalau dalam jarak ni, macam boleh dengar je bunyi crash boom bang tu. ko tak dengar ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    epit : awat yg tak dengar plak. dgr la. panik kejap aku. fobia dowh lepas ni. int’l flight plak tu

    Reply

  7. harap semoga hang dilindungi Allah selalu. amin

    Reply

  8. man : thanks ya 🙂

    Reply

  9. It is was a terrible accident that ever by an airline in the Margalla hills Islamabad ,Now body believe that how the airplane miscue the map and gone to the hills causing the accident of losing my people.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge