Airbus A330 Air France Flight 447 Missing Over Atlantic !

giler ah. camner boleh selamba je hilang camtu eh ?

scary la plak nak naik flight neh kan. hehe

– – – – –

read the news here and here

Air France Airbus A330 went missing over the Atlantic on its flight from Brazil to Charles De Gaulle Airport in France.

Aboard were 216 passengers and 12 crew members.

source here

Air France Flight 447 Missing AF447 Rio Brazil – Paris France

Air France said the Airbus A330-200 jet was probably hit by lightning. The Brazilian and French air forces sent out search planes to scour a vast area of ocean, but officials also held out little hope of finding survivors.

If, as expected, it is confirmed that all 228 people were killed, it would mark the worst loss of life in Air France’s history and civil aviation’s worst accidental disaster for more than a decade. more

check out the latest news via google here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Airbus A330 Air France Flight 447 Missing Over Atlantic !

  1. another bermuda triangle?

    Reply

    KNizam Reply:

    joe : dah jumpa dah bangkai dia. hehe 😉

    Reply

  2. Kena cari pawang2x kat malaysia untuk TRACE BACK NIE….

    Reply

    KNizam Reply:

    kisah : hehe misteri giler kan. hehe 🙂

    Reply

  3. ish…ish…ish . .nie kalau satu dah hilang, lepas nie mesti ade lagi . .yg terhempaslah, terlajaklah. Nak salah kan siapa ye?

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : hehe dah jumpa pun bangkai flight rasanya tadi kan. hehe 🙂

    Reply

  4. pelik tu…spekulasi ada kata jatuh kena kilat, kapal terbang besar camtu camne boleh jatuh kena kilat? hohoho..lagi pun pilot die tu berpengalaman, patutnya at least ada emergency call, tapi ni x der, just hilang camtu je..hohoho.. boleh masuk air crash investigation neh..huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : dah confirm jatuh rasanya tadi kan. hehe 🙂

    Reply

  5. masuk demensi lain tu,kena hijack nan orang kenit!
    ahahahah

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : hehe tuh la kan. misteri dowh. haha 🙂

    Reply

  6. ada UFO ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    blinkky : hehe adalah tuh kot. scary kan. hehe 🙂

    Reply

  7. Darth Maut

    Ini macam cerita TV LOST ni ..

    Reply

    KNizam Reply:

    darthmaut : haha lebey kurang la kan. hehe 🙂

    Reply

  8. aku minat bwk kapal terbang nie..ble d kata kn ari2 bwk lah tp kat flight simulator jak…hehehehe….kalo flight tu terhempas, jatuh mmg x mustahil lah,mmg ble blaku kalo dh kat atas udara… tp yg pelik…1 mayat pn blm jumpa…kalo flight tu meletup, x kn akn jumpa kerusi flight….melainkan suma telah d baham ikan jerung n jos…huhuhuhu

    Reply

    KNizam Reply:

    madir : hehe dah jumpa dah mayat sikit2 rasanya kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge