Air Soya Fresh Kat Bazaar Jasin

Perghhhhh terliur siot tengok air soya neh kan
Lagi2 kalau soya fresh yang homemade punya
Aku rasa ada satu kedai kat melawati yang jual authentic air soya neh
Yang paling best siap ada serdak2 soya lagi. So krup krap la masa minun air soya asli tuh kan
Perghhhhhh tetiba nak berbuka dengan air soya home made la plak
Mak aku pernah buat air soya neh
Siap kena perah dengan kain
Perrghhhhhh bestnyer air soya sejuk kan, hehe
Selamat berbuka !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Air Soya Fresh Kat Bazaar Jasin

  1. hu3 sungguh menyelerakan!

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe best woooo. susah gak la kalau nak buat sendiri kan. hehe 🙂

    Reply

  2. aku baru je pekena air soya 2 hari lps hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : perghhhh lagi adv ko ek. hehe 🙂

    Reply

  3. Air soya memang sedap… Lebih2 lagi homemade punya… Dapat minum panas2 mmg best giler la… Dulu slalu buat cara manual tapi skang mak dah beli mesin dia lg la senang nak buat… Sekejap je… *balik keje kang nak cari kacang soya la.

    Reply

    KNizam Reply:

    chempaka : hehe susa gak nak buat air soya, especially tang memerah tuh. susah2 pakai blender, tapi tak ori la kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge