Air Asia’s “I Need A Break” Promo. Hehe :)

i need a break la. haha

you all need a break ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Air Asia’s “I Need A Break” Promo. Hehe :)

  1. ini kena suruh pejal booking ni. dia semedang jer tension dgn keja n need a break 😛

    alah.. takde gi surabaya la. we all plan nak ke sana july insya allah

    Reply

  2. yom lah pi Singapura, pergi balik baru $5 dollar.

    Reply

  3. aini : dia tension ngan kerja??? biar betul. haha

    noni : jauh la singkapoh tuh. haha

    Reply

  4. tol ke murah wei? aku, kalo air asia ni x leh caya sangat. haha.

    Affuan’s last blog post..Belilah Triton

    Reply

  5. betui ka harga2 tu semua, perkataa FROM tu menggusarkan. i thought booking of certain period of time je dapat murah

    kawaii_desu’s last blog post..being in the sky…

    Reply

  6. kau cari lah yang boleh dari sini dan ke mana sahaja in one day tapi murah, boleh dapat?

    azwanhadzree’s last blog post..1 Down, 2 To Go

    Reply

  7. affuan : yep murah la compared to mas kan. hehe 🙂

    kawaii : betul la

    azwan : boleh dapat kalau advance booking sebulan la kot. hehe

    Reply

  8. Pingback: Siri “I Need A Break” II - MAS or Air Asia Eh ? Hehe :) | KNizam Artwerk

  9. hahaha.. dia tension dgn keja ker tension dgn wa? hehehe.. takde lah.. lawak jer ni..

    Reply

  10. aini : haha yang tuh kena tanya dia. huhu

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge