Air Asia’s Cuti2 Malaysia Promo RM5 ! Apa Tunggu Lagi ! Haha :)

semalam aku cuba book tiket ke langkawi

mmg dapat pergi balik rm5 ! haha

cost nak pergi 4 orang dalam rm400 adjer. giler murah dowh !

tapi tak proceed lah…..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Air Asia’s Cuti2 Malaysia Promo RM5 ! Apa Tunggu Lagi ! Haha :)

  1. murah gak yerk..huhu..tapi nak nek kena ada passport gak ker?

    aman’s last blog post..Blog di RTM 1

    Reply

  2. ah….sejujurnya aku taktau nak comment kat mana so hentam je lah kat sni..muhahaha first visit pening banyaknye links kat blog hang…banyak sangat sampai kompius nak klik mana..kalau shortkan mesti best 😀 ape ape ponk site hang mmg banyak info…tabik sprink 😀 yi ah… 5 stars for you 😀

    Najib Hassan’s last blog post..Sony Gamers Days

    Reply

  3. aman : yep 1st time dapat that rate rm5 pergi balik. hehe 🙂

    najib : heheh links tu untuk info je. haha senang aku nak click sana click sini. haha 🙂

    Reply

  4. takmolah Nizam… penatlah ..nak rehat kat umah main ngan kucing2 aku… appreciate them that love me so much… ahhahahahaha

    Beruang Madu’s last blog post..BUKIT NENAS

    Reply

  5. beruang madu : hehe okey. takde latest gambar kucing2 tu ke ?

    Reply

  6. satu je masalah airasia ni, kalo ade promotion camni, mmg xde la Fly From Penang.. hamjadah!

    Mohd Ismail’s last blog post..Relevankah Rancangan Tom Tom Bak di Astro Ceria?

    Reply

  7. ismail : hehe kesian kat ko ek 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge