Air Asia Counter Balik Promotion MAS ! Hehe :)

air asia counter balik iklan promosi mas ! haha

hari tuh mas buat announcement yang semua cost is a real cost

no hidden surcharge ! hehe semua yang anda nampak kat screen

ialah apa yang anda akan bayar on the next screen. hehe

aku pun dok tunggu je air asia bila la nak counter that iklan mas kan. hehe

then jeng jeng jeng. air asia counter pun. hehe

kali neh takde fuel surcharge. hehe

aku malas la nak letak link ke website mas or air asia.

korang carik la sendiri ok. hehe

jom cuti2 malaysia dowh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Air Asia Counter Balik Promotion MAS ! Hehe :)

  1. hehehe… bile la agaknye aku bleh nak naik
    kapal terbang ni… tapi nak pg mane plak…
    next year kot…. layan p honeymoon muehehe~

    Kreuger®

    Reply

  2. kreuger : hehe cepat je ko komen ek. hehe pegi la kkinabalu ke. hehe 🙄

    Reply

  3. wahaha… baru nk buat promo? bini aku dh beli dh tiket flight…huhu rugi lo 😈

    Reply

  4. Persaingan sihat antara 2 syarikat penerbangan kat Malaysia… Elok gak ade persaingan macam ni, yang untung pengguna gak…

    http://www.mohdlazim.com/2008/11/qemu-komputer-maya.html

    Reply

  5. adoi.. travel date oct 2009.. am i still alive ??

    Reply

  6. upsss…tersama lak posting…hehe… :mrgreen:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge