Afghan Kids Playing At The Car Park | I10 Vegetable & Fruits Market or Mandi Market | Islamabad, Pakistan

Live Update: 24 Oct ’10, 7.29pm PKT PST | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

tadi masa aku balik from pasar kat i10 ni nampak bebudak
sekali depa cakqp something dalam urdu aku ingat apalah
sekali depa minta aku snap gambaq rupanya hehe
untuk tak menghampakan gua snap la gambaq depa sedas
kemain gembira lagi siap nak tengok balik kat iP4 ni
lepas interview, depa kata depa ni afghan kids dok kat i10
kalau ada kedai chai or naan nak jugak aku belanja depa ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One response to “Afghan Kids Playing At The Car Park | I10 Vegetable & Fruits Market or Mandi Market | Islamabad, Pakistan

  1. alalala..comelnya..kesian kat depa kecik2 dah merantau ..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge