“Adrenaline Rush: Shark Bite Kiss” – Ada Berani ?

hehe aku x leh imagine kalau akulah yang buat keje neh

buat plak kat aquaria klcc neh

hehe kalau turtle ok lagi

ini shark beb !

– – – – –

haha siapa berani ……

vid takleh embed.

click here to watch ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to ““Adrenaline Rush: Shark Bite Kiss” – Ada Berani ?

  1. pergh!
    thrill tu.
    nak gak try.
    teringat kat rancangan “benson and hedges : golden dreams”
    pernah apply.
    tapi tak dapat.
    huhuhu

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : hehe pi lah aquaria. aku x surelah diaorang bagi ke idak. hehe 🙂

    Reply

  2. shark bite takmo…nak love bite je…
    ahaha…

    Reply

    KNizam Reply:

    cekgu : haha ngade2lah tuh kan. haha 🙂

    Reply

  3. aduh … sakit tu .. nak jahit banyak.

    aku pernah buat
    kat pulau singa besar, langkawi
    tapi ikan tu .. besar sikit dari tapak tangan aku je ha..ha..

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : haha ikan size tuh aku pun pernah buat ok. hehe 🙂

    Reply

  4. muakakkakka…kat aquaria bleh wat camtuh ke? aku tak pernah pegi lg aquaria tuh…hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : la ko x pernah sampai ke aquaria ke. aisey 🙂

    Reply

    |1f34|-|1r3 Reply:

    aku takde kesempatan lg..muakakakka…

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : hehe kena sampai. mmg best 🙂

    Reply

    azwan Reply:

    aquaria tak bukak mlm … dia kan berjaga waktu malam je 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : hehe tunggu aquaria buat cmm zoo by night la nanti 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge