Adoyai Road Blok Merata2 Lah !

Seb baik la aku balik kg weekend ni
Cuba kalau ada hunt hari neh, surelah akan spoil mood aku kan
Hampeh la mcm ni
Dah la weekdays pun kl dah jam giler kan
Weekend pun nak jam jugak. Haha
Sure tekanan sapa2 yg nak masuk kl hari neh
Dah la pc fair weekend ni
Aku x kisah la kalau public transport efficient kan
Ni tak dah la blok jalan, jalan jem, lrt mcm sardin, komuter cam siput
Pastu bas ngan teksi naik harga
Tekanan wooooooo
Suka la nyusahkan orang ramai kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.