Adoyai Rindu La Plak Ngan SAP Neh Dowh !

hehe dah dekat setahun lebih dah aku tak sentuh sap neh

memang kadang2 rindu dowh

perit rasanya masa mula2 aku berjinak2 ngan sap neh

kena unlearn. learn. dan relearn. hehe

macam2 yang aku belajar ngan sap neh

memang satu sistem yang powerful

puas aku menggodek2 sap neh selama dekat 4 tahun wooooooo

mana tak rindu kan. hehe 🙂

ada mana blogger malaysia yang seangkatan ngan aku main2 ngan sap ke  eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Adoyai Rindu La Plak Ngan SAP Neh Dowh !

  1. SAP tu ape. Haha. Yang aku tau sapa2 ada SAP gaji memang masyuuuk. Tambah plak kalau buat freelance disamping kerja sedia ada. Betul ke? Nak ambik kursus dia pun bapak mahal dowh.

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : sap neh application yang besar. boleh click kat link yang aku bagi tuh. hehe 🙂

    Reply

  2. SAP=system analysis and program developer.Boleh jadi consultant kalo terer SAP ni. Memang masyuk

    Reply

    KNizam Reply:

    pjan : hehe masyukkkk gak la. tapi aku dah dekat setahun tinggalkan. hehe 🙂

    Reply

  3. hmmm….citer pasal kerjaya pakar coding dan bahasa komputer upernya…..

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe sap neh quite big gak tau. hehe 🙂

    Reply

  4. memang tak dapat dinafikan SAP memang satu sistem yang sangat powerful.
    aku hari2 mengadap SAP nih.

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : ko sap module apa eh ? ke ko abap ?

    Reply

  5. SAP dah lama tak cuit hu3. selama itu juga tiada terus mengekalkan kecekapan menggunakannya. modul mudah tapi mahal!

    kalau teruskan menerokai SAP, jadi engineer pun dah muai. ha3.

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : ko pakai module apa eh megat ? aku pakai fi, ar/sd hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge