Adakah Bas Nice Akan Very The Nice ?

Haha kejap lagi aku nak naik bas ke kl. Ngan bas nice neh
1st time gak la aku nak naik bas from melaka sentral ke kl neh
Tak sure la pulok bas nice neh nice ke idak kan.
Kita tengok la nanti
Kalau x nice nanti siap la ko aku blog power punya special untuk bas neh. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Adakah Bas Nice Akan Very The Nice ?

  1. wah wah wah.. dari melaka ke KL?
    buat ape kat melaka tuh bro? balik hari je
    ke kekampung tuh?

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : buat apa lagi. nak settlekan barang2 aku ni la. hehe 🙂

    Reply

  2. ok2..dah tau dah .. bas yg ni rupanya.. niceee.. nak kene try ni ..tpi nak pi mana ek .. hahaha..

    Reply

    KNizam Reply:

    sue : haha try je balik jb ke. jalan pastu balik la kl kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge