Ada Sapa2 Pernah Cuba Jackie Chan’s Bawang Shampoo ?

haha korang surelah perasan dengan iklan terbaru jackie chan neh kan

hehe bawang shampoo ?

biar betul beb !

bawang neh bukan ker bau semacam nanti. hehe 🙂

aku nampak iklan2 dia kat tv aku

korang pun surelah perasan kan

then aku cuba la carik iklan tuh dalam youtube

tapi tak jumpa la plak yang version bm plak

haha korang layan je lah version lain neh ok

actually version bm sama adjer iklan dia

cuma alih bahasa adjer. hehe 🙂

ada sapa2 pernah jumpa kat kedai or pernah cuba kat rambut or kepala ?

hehe bagilah review sket ok. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

137 responses to “Ada Sapa2 Pernah Cuba Jackie Chan’s Bawang Shampoo ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.