ada orang nak bagi voucher percuma…yahooooo!

this is paid post. hahahhhahaha

hari tu masa saya pergi kedai buku kinouniya klcc, saya ternampak satu buku yang begitu menarik perhatian. ianya bertajuk : honk! if you’re malaysian. sekali pandang saya terus jatuh chenta dengan buku ini. terus saya tatap. baca sedikit di belakangnya dan terus membeli. hehehehehe saya juga membeli buku2 lain selain buku ini.

bila balik rumah, saya amik masa dalam 2 jam je habiskan buku neh. memang best giler.

kelakar dowh!

memang truly malaysian lah. memang ada scene2 yang saya nak tergelak terguling2. memang paparan kehidupan sebenar. ipoh mali talak sombong punya…opsss talak tipu punya. hehehehe

tetiba dalam bulan ramadhan neh, lydia tetiba bermurah hati plak nak menderma 10k kepada saya dan anda.

what?

10K?

biar betul? biar betul2…..

takde la nak bagi cash 10k dowh! lydia just nak bagi voucher sebab buku jualan dia dah nak mencecah 10k di rak2 kedai buku. oppsssss bukan jualan tapi pengeluaran ya. silap lagi sehhhh

siapa nak voucher free click je kat sini kat blog si lydia neh

siapa nak baca past entry saya pasal buku tuh, click la kat sini & sini plak eh.

chow chin chhaaaaauuuuu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “ada orang nak bagi voucher percuma…yahooooo!

  1. KNizam, terima kasih manyak-manyak. Anda juga ada ‘tulang kelakar’ (funny bone), haha. Okay, double chance untuk anda.

    Reply

  2. lydiateh : hehehhe thanks 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge