Ada Lagi Tradisi Kad Raya Eh



Ada Lagi Tradisi Kad Raya Eh, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Hehe terkejut aku dapat kad raya semalam
Memang cantik kad raya neh kan
Ingat lagi dulu2 siap bertimbun2 kad raya aku hantar dan dapat
Memang best adjer bila dapat kad raya neh kan
Aku suka gak kad raya kartun2 tuh
Ni la kad raya pertama aku dapat kali neh
Korang ada dapat kad raya ke eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

39 responses to “Ada Lagi Tradisi Kad Raya Eh

  1. dah lama tak dapat kad raya.. πŸ™

    Reply

    KNizam Reply:

    myfreak : hehe ko tak hantar mana nak dapat. hehe πŸ™‚

    Reply

  2. smart juga kad raya neh..

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe dah lama tak dapat kad mmg best woooooo. πŸ™‚

    Reply

  3. sejak 3 tahun lepas aku dpt kad raya digital je..
    kene ade intenet baru bleh baca kad raya tu.. huhuu..

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : hehe kad raya physical la paling best woooo πŸ™‚

    Reply

  4. …aku dok dpt kad raya dr kedai cermin mata je hehehe~
    jadi laa~

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : hehe dapat jugak tuh kan. ada ramai yang tak dapat tau. hehe πŸ™‚

    Reply

  5. weh, pe kata tahun ni kau bg aku kad raya?
    dah 13 hari puasa, satu kad aku tak dapat lagi neh!

    Reply

    KNizam Reply:

    nurnana : x sempat la nak beli kad raya. mcm dah takde adjer kat sini. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. Satu pun tak dpt lagi.

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe nanti ko dapatlah tuh satu kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  7. i still used kad raya kasi member, i dah hantar lebih 20 kad termasuk Knizam sekali . . .

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : la tak dapat pun. hehe πŸ™‚

    Reply

  8. Dah lama tak gantung kad raya
    apa kata bro hantar kat rumah ambo?

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : hehe nanti aku scan satu ek. hehe πŸ™‚

    Reply

  9. Baru dapat satu…siapa nak kad raya boleh hantar kad pd sy dulu..pas 2 sy akan balas..kira acilah kan…Masa sek rendah dulu mesti tulis kat kad “lepas baca tolong balas”….nak compet siapa plg byk dpt kad…: )

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : hehe kena hantar dulu ke ek. hehe πŸ™‚

    Reply

  10. wah syok dpt kad raya konvensional πŸ˜‰

    aku sedang menunggu juga ni he3

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe tu la kan. tersenyum sendiri aku masa buka sampul tuh tau. hehe πŸ™‚

    Reply

  11. kau kirim la kat aku Knizam baru aku ader

    Reply

    KNizam Reply:

    haritz : hehe x sempat la nak beli. even tak nampak pun. hehe πŸ™‚

    Reply

  12. Pingback: Kad Hari Raya

  13. Kurang seronok sebenarnya bila tradisi kad raya hilang ditelan versi digital. Generasi akan datang mungkin tak reti nak masuk kad raya, lekat setem tanpa perlu gam sampul!

    Reply

    KNizam Reply:

    sam : hehe lain la rasa dapat kad raya yang betul kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  14. Salam.

    masih dapat, kerana masih memberi:)

    Reply

    KNizam Reply:

    arnamee : wahhhh rajin tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  15. wah..cantiknya!! tp budaya hantar kad raya camni mmg best berbanding digital..rindunya nak terima kad raya!

    Reply

    KNizam Reply:

    najib : hehe terasa lain macam je kan dapat kad raya yang asli neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  16. Memberi kad raya pun tidak, x de la mengharapkan kad raya pun.

    Reply

    KNizam Reply:

    shahrul : hehe kena la hantar dulu kot. hehe πŸ™‚

    Reply

  17. blom dapat lagikk.. uhuhu

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : en_me yg famous pun tak dapat kah. lepas ni dapat la tuh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  18. tiap taun rayo aden dapek byk kad rayo…..

    Reply

    KNizam Reply:

    azizi : hehe banyak ke. mcm makin kurang la plak. hehe πŸ™‚

    Reply

  19. salam suma….

    Reply

    KNizam Reply:

    nana : salam kembali ya πŸ˜‰

    Reply

  20. hmmm….dh lma nana xdpt kad raya…last time sklh jer taw

    Reply

    KNizam Reply:

    nana : hehe tak dapat sebab tak hantar kot. hehe πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge