Ada Lagi Ke Mountain Dew kat KL ?

Live Update: 11 Jan ’10, 7.29pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Aku x sure, tapi aku rasa mcm dah x de kan mountain dew neh kat kl
Dulu ada gak la aku beli kat 7 eleven kat malaysia, suka ngan bekas big gulp
Mmg puas hati minum dalam big gulp besar tuh kan
Tapi kat malaysia mcm dah x de adjer
Kat islamabad neh mountain dew neh baru je diperkenalkan
Nasib baik la rasa dia sama mcm yg kat malaysia kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Ada Lagi Ke Mountain Dew kat KL ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.