Ada Lagi Ke Mountain Dew kat KL ?

Live Update: 11 Jan ’10, 7.29pm PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Aku x sure, tapi aku rasa mcm dah x de kan mountain dew neh kat kl
Dulu ada gak la aku beli kat 7 eleven kat malaysia, suka ngan bekas big gulp
Mmg puas hati minum dalam big gulp besar tuh kan
Tapi kat malaysia mcm dah x de adjer
Kat islamabad neh mountain dew neh baru je diperkenalkan
Nasib baik la rasa dia sama mcm yg kat malaysia kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “Ada Lagi Ke Mountain Dew kat KL ?

  1. Nie botol kaca & plastik, cute. Rasa kat jb pun dah susah nak jumpa air nie, kalau kat singapore tu adalah

    Reply

    KNizam Reply:

    noni : dulu2 ada. sekarang mcm dah pupus kat kl rasanya. hehe 🙂

    Reply

  2. a’ah lama dah ta jumpa!

    Reply

    KNizam Reply:

    eyra : dah x de rasanya kat kl tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  3. nak sikit.. hausss

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : haha amik la kalau berani. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge