Ada Lagi ke Mountain Dew, Do The Dew kat Malaysia Eh?

Live Update: 21 Jul ’10, 8.56am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku tak perasan plak whether kat malaysia ada lagi ke idak
tapi macam dah lama tak minum mountain dew, do the dew
kat sini memang berlambak la. yang botol kaca pun ada
memang betul2 nostalgia la mountain dew ni hehe
dulu2 ada gak beli mountain dew ngan big gulp kat 7 e

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Ada Lagi ke Mountain Dew, Do The Dew kat Malaysia Eh?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.