Ada Lagi ke Mountain Dew, Do The Dew kat Malaysia Eh?

Live Update: 21 Jul ’10, 8.56am PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

aku tak perasan plak whether kat malaysia ada lagi ke idak
tapi macam dah lama tak minum mountain dew, do the dew
kat sini memang berlambak la. yang botol kaca pun ada
memang betul2 nostalgia la mountain dew ni hehe
dulu2 ada gak beli mountain dew ngan big gulp kat 7 e

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Ada Lagi ke Mountain Dew, Do The Dew kat Malaysia Eh?

  1. Ada la apa lak x de nya

    Reply

    KNizam Reply:

    faizal : hengatkan dah pupus kat KL tuh hehe 🙂

    Reply

  2. still ada kno.

    how’s the travel? pegi hari ni kan?

    Reply

    KNizam Reply:

    epit : eh ada ek. hehe 🙂

    Reply

  3. ada lagi ah mountain dew kat malaysia ni.. 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    ikoko : hengatkan dah takde lagi. hehe dulu selalu beli kat 7 eleven hehe 🙂

    Reply

  4. kat tesco banyak…kalau yg tulisan jawi x pnh nmpak gi pn…

    Reply

    KNizam Reply:

    razi : tuh tulisan urdu sebenarnya tau hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge